Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 10

Keturi šuniukai Meškiukai prašo pagalbos ir paramos : trims reikalinga globa nuo balandžio 16 d.

Balandžio 8 d. sulaukėme skambučio dėl 4 mažų, vos 1,5 mėn. šunyčių. Paimti juos reikėjo "čia ir dabar", kitaip jie jau verktų Grindos narve. Tad neturėjome kito pasirinkimo kaip...
Temos: 1 Šuniukas

Balandžio 8 d. sulaukėme skambučio dėl 4 mažų, vos 1,5 mėn. šunyčių. Paimti juos reikėjo "čia ir dabar", kitaip jie jau verktų Grindos narve. Tad neturėjome kito pasirinkimo kaip tik nuryti panikos, atsakomybės ir naštos gurkšnį...  Keturi šuneliai buvo perduoti kartoninėse dėžutėse, ir kol sukome galvas, kur juos padėti, mažyliai drauge su mumis važinėjosi automobilyje ir "dalyvavo" gelbėjimo akcijose. Vėlyvą vakarą atsirado šiokia tokia išeitis.
Vieną, mažiausią kalytę, priglaudė Indrė. Ačiū jai labai!
Tris kitus Meškiukus iki 04-17 sutiko pagloboti Eglė. Ačiū, Egle. Taigi, nuo balandžio 16 d. trims šuniukams bus reikalingas globos perėmimas. Dėkojame merginoms, kurios nepaliko mūsų bėdoje. Stacionarai šuniukų nepriima, o tie, kas galėtų pagelbėti, jau apsikrovę šuniukais arba turi parvu (pavojingas šuniukų virusas) užkrėstus namus.

Iki sutarto termino turime rasti trims šuniukams globą!
Visi mažyliai sveiki, riebūs, minkštučiai, švelnučiai. Lankėmės pas veterinarą: amžius 1,5-2 mėn., svoris 2,3 - 2,8 kg.  Trys kalytės ir vienas patinėlis. Manoma, augs dideli. Lapcytės putlios, žinome, kas mamytė, numanome, kas ir tėvelis...
Tai amžina bėda. Oro uosto teritorijoje gyvena laukinė, nepagaunama kalytė, kuri nuolat veda vaikučius įmonės teritorijoje. Kiek savanorės bandė ją gaudyti - visos pastangos bevaisės. Grinda ten važiavo kelis dešimtis kartų - jokių šansų. Ten gyvena šeima - gauja. Laimei, visi turi pavalgyti, vieną kalytę esame sterilizavę, kelis iš ten padovanoję. Ir tai jau nebe pirma vada, kurią reikia gelbėti. Viena laimė, kad kalytė išsivedė ir parodė darbuotojams dar mažyčius šuniukus, o ne sulaukėjusius paauglius.

Jau vakar vien vaistams nuo parazitų ir pašarui (pradžiai) išleidome 100 lt.
O dar laukia skiepai (kiekvienam po du 3x60 lt), pašaras, spec. globos priemonės (palutės, buitiniai valikliai). Kad tik jau valgytų sausiukus ir nesirgtų. Šiuo metu mums labai sunku - daug ligoniukų, kurių bėdos "suryja" visas organizacijos pajamas. Padėkite mums išlaikyti šiuos šunyčius.

Skambinkite, jei tik galite priglausti nors vieną iki padovanojimo. 04-09 keliaujame į foto atelje, kur bus padarytos profesionalios nuotraukos. Taip pat laukiame pagalbininkų platinant Meškiukų skelbimus.

Ačiū labai visiems geriems žmonėms už pagalbą!

Skambinti tel. nr. +370 689 73782, +370 615 58898.
rašykite: info@rainiukas.lt
skaitykite: http://www.rainiukas.lt
prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi
Rekvizitai paramai:
VŠĮ RAINIUKAS, 302733794
A/S LT 56 7300 0101 3075 8928
Nepaliksime bėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius