-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 06

Konfiskuoti katinėliai: reikalinga globa

Dabar šie katinėliai turi numerius. Jie visi kaip vienas – išsigandę, stresuojantys, sunerimę, nesuvokiantys , kas ir kodėl nutiko. Jiems visiškai nerūpi, kas dėl ko kaltas ir...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Konfiskavimas

Dabar šie katinėliai turi numerius. Jie visi kaip vienas – išsigandę, stresuojantys, sunerimę, nesuvokiantys , kas ir kodėl nutiko. Jiems visiškai nerūpi, kas dėl ko kaltas ir kaip viskas buvo. Dabar jie nelaimingi ir trokšta saugaus prieglobsčio, žmogaus raminančio žodžio, prisiglausti prie to, kas išklausys, kaip buvo baisu ir kaip norisi verkti.

Ieškome globėjų šiems gyvūnams. Juk visi jie turi charakterius, yra naminiai ir ypatingi. Visi sterilizuoti/kastruoti, kol kas sveiki. Padėkte jiems ištrūkti iš Grindos. Galbūt galėsite kurį priglausti po karantino? Nenusisukite. Dar 19 Gordžio, Nero, Ebės ir Juosvės draugų (konfiskuotų iš tų pačių namų) pavyko išgelbėti su Jūsų pagalba. Už suteiktą laikiną prieglobstį, paramą ir palaikymą esame visiems  labai dėkingi. Liko 4 juoduliai. Padėkme jiems ištrūkti ir užmiršti ištikusią nelaimę.

Pažinkite juos. Istorijos tikros, neišgalvotos. 

Nero (ispaniškai – juodas). Švelnaus lyg šilkas charakterio juodas gražuolis žaliomis lyg smaragdai akimis. Jo juodas kailis „pribarstytas“ baltų plaukelių lyg žvaigždėtas dangus giedrą naktį.. Šio katino apibūdinimui labiausiai tinka žodis „švelnus “: švelnus ir minkštas jo kailiukas – malonu jį apkabinti ir glostyti. Švelnus ir geras jo charakteris, ir dėmesio jis prašo švelniai, neįkyriai ir labai labai nori būti mylimas! Jis be galo mėgsta būti glostomas ir mielai glaustosi pats. Kartais, norėdamas dėmesio ir paglostymo jis staiga krinta ant šono – jo kalba tai reiškia: „Aš pasiruošęs glostymams, pirmyn!“ Nero trokšta turėti saugius, jaukius namus ir žmogų, kuris jį labai mylėtų. O pats jis myli žmogų beprotiškai! Tas, kas pasirinks šį katiną, turės nuostabų, puikų draugą. Tiesa, Neriukas mieliau pasirinktų namus be kitų kačių. Kam gi Jums kiti, jei  turėsite jį? Nero kupinas meilės ir jos Jums dovanos tiek, kiek tik sugebėsite priimti…

Ebė – jaunutė, smulkutė, jauna juoda katytė.  Nors ji jau suaugus, bet dėl nedidelio ūgio atrodo tarsi paaugliukė. Dėl įdomios galvos formos ji panaši į egiptietišką  katės skulptūrėlę. O akys? Jos tarytum mato kiaurai. Žvilgsnis žvelgia kažkuo magišku. Nors ji jau pati mama, bet kaip kiekvienai sveikai, jaunai katei, jai norisi dūkti ir žaisti. Žaismingumu ji nenusileidžia savo padūkėliams vaikams. Tikėtina, kad jai patiktų gyventi su kita jos atžvilgiu draugiškai nusiteikusia kate, su kuria galėtų išsidūkti į valias, arba pas žmones,  negailinčius laiko žaidimams. Ši katytė labai gero būdo, nors iš pradžių į žmogų žvelgia kiek nepatikliai, lyg klausdama: „Ar nenuskriausi?“ Tai nenuostabu, nes per savo dar visai trumpą gyvenimą (jai tikriausiai metai su trupučiu), katytė jau nemažai prisikentėjo ir nuolat keitė savo gyvenamąją vietą, globėjus. Švelnumas ir meilė padėtų atsiskleisti jos nuostabiam charakteriui, tik reikia žmogaus, kuris suteiktų tai, ko trokšta jos mažytė išsigandusi širdutė..

Juosvė – žavi mažytė panteriukė. Didelė „laukinė“ katė mažytės katytės kailyje. Atrodo, kad ji tokia save laiko. Ji nuolat lekia, skuba, net ant žmogaus rankų neturi laiko ramiai patūpėti. „Kur čia tupėsi, kai šitiek reikalų?! Medžioklė laukia ir šimtai darbų!“ Šiaip ji meili, žavi ir visa kita... Tik truputėlį „delovaja“. Jei norite namuose turėti geros energijos šaltinį ir nenuobodžiauti, katytė sutverta lyg Jums!

Gordis – pliušinis gyvas meškinas.  Atrodo, kad viskas, ko jam reikia, tai žmogus, kuris jį mylėtų ir kurį besąlygiškai mylėtų patsai Gordis. Jis kupinas meilės ir švelnumo, kuriuo spinduliuoja visa jo esybė, kuri tarsi liejas iš jo nuostabių didelių žalių akių. Jis labai trokšta dėmesio ir bendravimo su žmogumi. Gordis – murkalius ir niurkalas, jam tarsi nesvarbu kaip yra glostomas, kad tik kas glostytų... „Pakasysi pasmakrę? Gerai! Paglostysi galvą arba nugarą? Šaunu! O gal nori man pilvuką pakasyti? Aš nugriūsiu ant nugaros – ir prašom!“ Žodžiu, jis lyg pliušinis minkštas žaislas, kuriam tereikia žmogaus, su kuriuo galėtų dalintis meile! Tačiau ne vien jo charakteris pliušinis.. Jo kailiukas neapsakomai švelnus. O tik pažvelkite, impozantiška jo išvaizda! Juk jis tikras gražuolis, ar ne? Ir toks grožis bei gėris viename dar neturi namų! Skubėkite su juo susipažinti!

Juodulių numeriai Sanitarinėje tarnyboje:  Nr. 311, 314, 317, 318.

Skambinkite, rašykite. 861558898; 868973782.


www.rainiukas.lt
info@rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius