Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 30

„KristiAna“ ir Lukas skirs lėšų gyvūnų prieglaudos modernizavimui

Kosmetikos ir parfumerijos salonų tinklas „KristiAna“ rems gyvūnų globos organizacijos „SOS gyvūnų“ prieglaudą, finansiškai prisidėdama prie prieglaudos modernizavimo. Jo metu...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Kristiana, UAB

Kosmetikos ir parfumerijos salonų tinklas „KristiAna“ rems gyvūnų globos organizacijos „SOS gyvūnų“ prieglaudą, finansiškai prisidėdama prie prieglaudos modernizavimo. Jo metu bus išplėstos tarnybinės patalpos, pagerinta gyvūnų medicininės apžiūros bei karantinavimo infrastruktūra, pagerintos gyvūnų laikymo sąlygos. Finansiškai prie prieglaudos modernizacijos „KristiAna“ prisidės skirdama dalį kliento apmokėto fiskalinio čekio sumos.

„Jau daugelį metų rūpinamės savo klientų fiziniu grožiu. Nuolatinis jo puoselėjimas yra neatsiejamas ir nuo dvasinio grožio. Tikime, kad kiekvienas geras darbas prisideda prie asmenybės grožio. Rinkdamiesi paramos suteikimo modelį, įtraukėme savo klientus, nes tuo pačiu norime, kad gyvūnų globos organizacijos atliekamas darbas ir galimybė priglausti beglobį gyvūną išpopuliarėtų, ir kuo daugiau vienišų gyvūnų surastų šeimininkus“ – teigia „KristiAnos“ generalinė direktorė Virginija Godelaitienė.

Kasmet sanitarinės tarnybos Vilniaus regione sugauna apie 5 tūkst. benamių gyvūnų. Daugelį šių gyvūnų priglausti skuba savanoriškos gyvūnų globos organizacijos. Laukdami naujų šeimininkų, jie gyvena prieglaudose, o kai kurie jose apsistoja ilgam. Vien šių gyvūnų išlaikymui, sterilizacijai, gydymui, transportavimui ir kitoms reikmėms prieglauda per mėnesį turi skirti 4500 litų. Šios savanoriškos organizacijos nėra finansuojamos iš valstybės biudžeto. Lėšos surenkamos iš gyventojų aukų.

UAB „KristiAna“ skaičiavimais, per mėnesį „KristiAna“ salonuose apsilanko tūkstančiai žmonių. „Todėl tikimės, kad prieškalėdiniu laikotarpiu sugebėsime įtraukti mūsų pirkėjus aktyviai dalyvauti, kad galėtume pakankamai lėšų skirti prieglaudos plėtrai ir modernizacijai. Šis projektas nebus trumpalaikis, siekiame jį paversti ilgaamžiu bendradarbiavimu, skatinančiu gerumą žmonių širdyse“ - sako generalinė direktorė Virginija Godelaitienė.

„Lietuvoje vis dar per mažai žmonių ir įmonių, kuriems rūpi socialinės problemos. Dažnai, tik atvykus į prieglaudą ir savo akimis įsitikinus, pradedamas suvokti problemos mastas. Žmonės prioritetus teikia veisliniams, populiariems augintiniams, tačiau tie gyvūnai, kurie yra netekę šeimininko ar nepatyrę žmogaus meilės, jos trokšta net labiau, todėl tampa ištikimiausiais kompanionais. Deja, ne visiems greitai pavyksta surasti naujus, mylinčius namus, o tokių beglobių „tiekimas“ į prieglaudą niekad nesustoja. Todėl esame dėkingi „KristiAnai“, kuri geranoriškai prisideda prie prieglaudos modernizacijos ir plėtros, suteikdami mums galimybių išsaugoti dar daugiau gyvybių,“ – teigia Ilona Reklaitytė - Mezenceva, „SOS gyvūnai“ vadovė.

Apie gyvūnų globos organizaciją „SOS gyvūnai“

„SOS gyvūnai“ – 2006 metais įsikūrusi savanoriška gyvūnų globos organizacija. Iš pradžių, vadinta „Pifas.lt“, 2009 metais organizacija pervadinta į „SOS gyvūnai“. Organizacija užsiima gyvūnų globa bei naujų šeimininkų paieška. Per 2010 m. priimti globoti 2504 gyvūnai. „SOS gyvūnų“ prieglauda įsikūrusi Minsko pl. 33A, Vilniuje. Interneto svetainė – www.sos-gyvunai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius