-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 31

Kuklioji Nora – „babyčių“ svajonė: ieško namų

Šiuolaikinės babytės yra labai šaunios – vairuoja didelius automobilius, lanko tai-či ir „šarina“ Feisbuke. Šiuolaikinės babytės yra labai užimtos – ir prie kavos puodelio su...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šiuolaikinės babytės yra labai šaunios – vairuoja didelius automobilius, lanko tai-či ir „šarina“ Feisbuke. Šiuolaikinės babytės yra labai užimtos – ir prie kavos puodelio su daugėmis reikia susitikti, ir į Palangą palėkti, ir į teatrą nueiti. Šiuolaikinės babytės viską suspėja – ir anūkus pagloboti, ir politikos aktualijas pagliaudyti, ir dar daug daug visko!

O dar vakarais babytės mėgsta pasvajoti. Apie daug ką. Taip pat ir apie tai, kaip gera būtų turėti mažą, jaukią, minkštą ir šiltą kalaitę. Na, kad ir anūkams džiaugsmo būtų, ir kad būtų su kuo serialo intrigų vingius išnarplioti ar mezgamos kepuraitės raštus padėlioti. O labiausia - et, kad būtų tiesiog su kuo tyliai ramiai pabūti. Bet koks sutapimas! Apie tai svajoja ir mažos, jaukios, minkštos ir šiltos kalaitės! Argi ne šaunu? Beje, mes kaip tik pažįstame vieną tokią kalaitę!

Norytės gyvenimas – tarsi pasakų kamuolėlis: miglota praeitis „kažkur už devynių jūrų ir devynių marių“, liūdnas išsiskyrimas su buvusiais šeimininkais ant „Grindos“ slenksčio, baisi nežinia ir neviltis šaltame narve, ir vėl, kaip šviesos spindulys – ji laikinai priglausta, nors svetimuose, bet visgi namuose.

Šioje vietoje vėl, šast, intriga – Norytė laukiasi! Gydytoja baksnoja echoskopo ekrane – va, širdutės plaka... Ilgos šuniukų gimimo laukimo valandos, dienos, vis neramiau vyniojame istorijos siūlą... Ak, ką jūs sakote, gamtos pokštas, sakote, taip būna, kad kartais šuniukus kalaitės „išsigalvoja“? Na, tuomet dar geriau. Ir štai Norytės laukia paskutinis vizitas pas jos gerąją gydytoją – kad daugiau nei išgalvotų, nei tikrų šuniukų nebūtų. Ir kad tos svajonės apie šaunią, užimtą, bet tokią visur spėjančią gerą babytę greičiau išsipildytų.

Beje, ar minėjome, kad ir pati Norytė yra panaši į kamuolėlį? Ji – trumpomis dailiomis kojelėmis, puošniu auksiniu kailiu, akutės – kaip sagelės, o jos širdutė… Širdutė didelė didelė, visos pasaulio babytės galėtų jon sutilpti.

Bet Norytė norėtų vienos! Pačios pačiausios! Vienintelės! Juk visos pasakos baigiasi gerai :) Norai maždaug 4 metai, ji tvarkingai elgiasi namuose, nukirminta, paskiepyta, sterilizuota.

+37060650618, +37067671317 (Vilnius)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius