Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 16

Labai reikia pagalbos katytei Junai

Vieną dieną rugsėjo pabaigoje iš sanitarinės tarnybos gavome žinią, kad atvažiavo kažkoks vyras ir atvežė naminę katytę apie 6 mėn. amžiaus, kuriai sulaužyta ar kaip kitaip paž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Vieną dieną rugsėjo pabaigoje iš sanitarinės tarnybos gavome žinią, kad atvažiavo kažkoks vyras ir atvežė naminę katytę apie 6 mėn. amžiaus, kuriai sulaužyta ar kaip kitaip pažeista priekinė kojytė. Kalbant su tuo vyru ir paprašius nuvežti katytę į kliniką, jis aišku pasiuto ir prasidėjo: jis ne mano, aš nieko neprivalau, niekur jo nevešiu, nemokėsiu jokių pinigų... Tada metė ragelį...

Pamačius katytę, jos akytės buvo pilnos siaubo, ji nevalingai pasituštino.

Paėmėm katytę iš sanitarinės tarnybos ir vežėm į vet. gydyklą, kurioje paaiškėjo, kad katytei teks amputuoti dalį sužalotospriekinės kojytės (katytės Junos kojytėje nebėra inervacijos, t.y. kojytėje nefunkciniuoja nervai. Katytę apžiūrėję vet. gydytojai nemato būdų kojelės inervacijai atkurti, mato vienintelę išeitį: amputuoti nejautrią kojelę, nes katytė ją visuomet vilks, ji klius ir susidarys žaizdos).

Katytė Juna šiuo metu laukia operacijos, bet už viską labausiai ji laukia žmogaus nepabūgsiančio jos negalios. Ji kuo puikiausiai jaučiasi ir gyvena su trimis kojytėmis. Ji jau pripratusi turėti ir naudotis tik trijomis.

Jei Tavo didelė širdis ir turi galimybę auginti gyvūnėlį, tik neapsisprendi kurį gražuolį išsirinkti, dar sykį atsivers katytės Junos skelbimą, galbūt būtent Tu gali katytei padėti ir ją priglausti. Ji begalo meili, murkli naminukė ir visuomet bus dėkinga už suteiktą laimę turėti namus..

 


Labiausiai šiuo metu reikia bent laikinos globos katytei. Padėkite, pagailėkite Junos.


Tel. Nr. 865354521 arba 865244093

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius