Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 02

Labradoro mišrūnui Karatui ieškomi šeimininkai, nebijantys šunų epilepsijos (nuotraukos)

Sausio vidury juodas ketverių metų labradoro mišrūnas Karatas atkeliavo į „SOS gyvūnų" prieglaudą iš klinikos, kurioje, šeimininkų sprendimu, turėjo būti užmigdytas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Karatas

Sausio vidury juodas ketverių metų labradoro mišrūnas Karatas atkeliavo į „SOS gyvūnų" prieglaudą iš klinikos, kurioje, šeimininkų sprendimu, turėjo būti užmigdytas.

Paklauskit bet kurios savanorės ir iš visų išgirsit, kad epileptikas Karatas yra puikus, draugiškas, meilus ir žaismingas šuo. Kol susiprato buvęs paliktas šeimininkų ir apsiprato su naujomis gyvenimo sąlygomis, naujais žmonėmis ir, svarbiausia, gauja nepažįstamų, įkyriai bendrauti lendančių šunų, Karatas stengėsi likti mažiau pastebimas, buvo gan bailus. Tačiau ilgai netrukęs išsišniukštinėjo gyvenimo likimo draugų gaujoje taisykles ir šiandien jau džiaugsmingai bėga sveikintis su visais, atėjusiais aplankyti. Jei tuo metu nežaidžia su teniso kamuoliuku ar nebando užsidėti automobilio padangos ant galvos, žinoma.

Karatas serga epilepsija, nepagydoma liga. Kitaip tariant, kartais Karatą ištinka traukulių priepuoliai. Kol kas negalime jums papasakoti, kokie priepuoliai kankina Karatą, nes prieglaudėlėje traukulių jam dar nepastebėjome, bet neslėpsime, kad Karatas visą likusį gyvenimą kasdien turės gauti vaistus, kurie jei ne užkirs kelią priepuoliams, tai bent jau traukuliai bus daug retesni. Bent kartą per metus Karatą turėsite parodyti veterinarijos gydytojui. Daugiau informacijos apie epilepsiją rasite čia.

Žinot, neslėpdamos pasakojam jums apie nepataisomą Karato „broką", nes tikim, kad kažkur yra jo atsidavimo ir draugystės vertas žmogus. Draugas, nepabijosiantis rūpesčių ir žinantis, kad daug daugiau džiaugsmo nei vargo Karatas atneš į jo namus. Be to, ištikus epilepsijos priepuoliui, svarbu, kad šalia gyvūno būtų žmogus, o prieglaudoje savanorės visą laiką nebūna, tad Karatui tikrai labai reikalingi namai ir individualus dėmesys.

Siausdamas su likimo draugais Karatas laukia jūsų „SOS gyvūnų" prieglaudoje Minsko pl. 33 A, o daugiau informacijos apie jį sužinosit pasiskambinę telefonais +37068339826 arba +37067734002. Karatą dovanosime tik kastruotą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius