Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 28

Ligoniukas katinas Pilkutis prašo pagalbos

Gyvena Pilkutis kartu su savo kiemo draugais Vileišio gatvėje. Turi kelias nuostabias šerėjas, kurios juo rūpinosi jau kelis metus. Moterys savo kiemo PSP katinėlius labai myli –...

Gyvena Pilkutis kartu su savo kiemo draugais Vileišio gatvėje. Turi kelias nuostabias šerėjas, kurios juo rūpinosi jau kelis metus. Moterys savo kiemo PSP katinėlius labai myli – vis turi vardus, prižiūrėti, segi antkaklius su medaljonais ir kontaktais ant jų. Ne kartą esame pagelbėję šio kiemo ligoniukams, tad nutikus nelaimei maitintojos ir globėjos kreipiasi pagalbos, nes pačios nepajėgia finansiškai visų laukinukų gydyti.

Pilkutis, buvęs visuomet linksmas, draugiškas ir laimingas, staiga pasijuto blogai: nustojo valgyti, pradėjo svirduliuoti, tapo apatiškas. Jam dveji metai – dar jaunas, todėl pradėtas įtarti nunuodijimas (jo draugo -  apnuodyto Smailo – dar pavasarį taip ir nepavyko išgelbėti). Moterys įspėtos nedelsti, todėl praėjus parai nuo negalvimo požymių atsiradimo, Pilkutį siuntėme į gydyklą.

Diagnozės nepavyko nustatyti, gydytojai negali suprasti, kas negerai: skausmingas pilvas,  siaubingi echoskopijos rezultatai – nesimato nei širdies, nei plaučių, atlikti kraujo tyrimai – viskas daugmaž normos ribose. Toliau stebimas, gydomas simptomiškai – lašelinės, vaistai. Kas nutiko,  kol kas neaišku.
Bet kokiu atveju, kol diagnozės nežinome ir katinėlio būklė nėra kritinė, bandysime jį gelbėti. Gydytojai spėja, kad gali būti trauma arba apnuodijimas, tačiau tai tik spėjimai.

Labai prašome prisidėti prie Pilkučio gydymo. Tyrimai, echoskopas, kasdieniai vizitai ir krūva vaistų tikrai kainuos mažiausiai 300 lt. Nežinia, kiek tęsis gydymas.

Kadangi organizacijoje yra du Pilkučiai, norėdami paaukoti šiam katinėliui, įrašykite „Pilkučiui iš Vileišio g.“, t.y. paminėkite gatvę. Ačiū labai už paramą.

Jeigu galite padėti, skambinkite, rašykite info@rainiukas.lt ir tel. nr. +370 689 73782; +370 615 58898 (VšĮ "Rainiukas"). Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius