Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

Mamytei Velvet ir jos vaikams reikalingas skubus globos perėmimas

Žvelgiant į šios šeimynos mamytę, jos pilką, prabangų aksomą primenantį kaliuką, net nenoromis imi niūniuoti kartu su Mortenu Harketu iš jau nebeegzistuojančios A-ha „Your skin...

Žvelgiant į šios šeimynos mamytę, jos pilką, prabangų aksomą primenantį kaliuką, net nenoromis imi niūniuoti kartu su Mortenu Harketu iš jau nebeegzistuojančios A-ha „Your skin is like velvet...“ (tavo oda – lyg aksomas). Tokį vardą ji ir gavo – Velvet. Vardus turi ir jos vaikučiai – į mamytę panašus pilkakailis Grėjus, juodai baltos dukrytės Kaisa ir Viva, juodukė Vista.

Mamytė Velvet savo vadą atsivedė daugiabučio rūsyje. Vieta – lyg ir niekuo neišsiskirianti, bet labai nesaugi. Šiame ir greta esančiuose namuose gyvena tas, kurio, perfrazuojant A-ha „Velvet“ žodžius, širdis nukalta iš akmens. Tas, kuriam vienodai, ar esi iš aksomo, ar iš marmuro. Ar tiesiog gyva būtybė „iš kūno ir kraujo“. Jau ne viena katytė tame kieme nukentėjo nuo žiauruolio rankos. Todėl Velvet ir jos vaikučių likimas kybojo ant labai plono siūlelio. Laimei, šį kartą nieko bloga nenutiko. Pagalba spėjo laiku ir katytė su visa šeimynėle saugiai įsikūrė globėjos namuose. Deja, sutartas globos laikas prabėgo kaip akimirka ir Velvet su savo „aksomiukais“ reikia kraustytis kitur. Tik kur? Atsakymo į šį klausimą ieškome kartu su Jumis, norinčiais ir galinčiais suteikti visai „aksominei“ šeimai savo namų kertelę. Mamytė Velvet – jauki, žmonių nebijanti katytė, tikriausiai kažkada turėjusi namus. Jos vaikučiai – sveiki ir linksmi, auginami ir prižiūrimi rūpestingos mamytės. Tik savarankiškai gyventi jiems dar ankstoka – šeimininkų „aksomiukai“ lauktų maždaug po mėnesio.

Žinom, kad - vasara. Suvokiam, kad - atostogų metas, kai rūpesčius norisi nukišti į patį atokiausią stalčių. Bet nepaliaujame tikėti Jumis, gyvūnų mylėtojais, ne kartą ištiesusiais mums pagalbos ranką sudėtingu momentu. Todėl, kaip jau daugelį kartų prašėme, prašome – priimkite Velvet ir jos vaikučius į savo namus.

Kaip visada, aprūpinsime šeimyną viskuo, ko reikia (maistuku, inventoriumi ir t.t.). Patarsime, pagelbėsime, išklausysime. Suprasime. Velvet ir „aksomiukai“ turimą namų globą turi palikti jau labai greit – vėliausiai liepos 8 d. Todėl labai laukiame Jūsų skambučių ar laiškų  tel. Nr. 860014377. El.p. info@mazojiliza.lt 

VšĮ "Mažoji Liza"

Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius