-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 02 23

Martos laiškas būsimiems šeimininkams (nuotraukos)

Mano vardas Marta. Esu jauna, apie vienerių metų kalytė. Tikslaus amžiaus pasakyti negaliu, nes ten, kur anksčiau gyvenau, niekam tai nerūpėjo... Nerūpėjo ir tai, ar esu pavalgius, todėl dažniausiai maisto tekdavo prasimanyti pačiai... ir nakvoti tekdavo kur papuola. Ne, jokiu būdu nesiskundžiu. Juk vieną vakarą mane, besiglaudžiančią laiptinėje ir surado mano Globėjai. Nežinau, kuo patraukiau jų dėmesį - buvau sušalus, sulysus, nerodžiau ypatingų draugiškumo ar meilumo ženklų, į Žmones žvelgiau pakankamai įtariai. Tiesiog labai norėjau kažkur sušilti.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Mano vardas Marta. Esu jauna, apie vienerių metų kalytė. Tikslaus amžiaus pasakyti negaliu, nes ten, kur anksčiau gyvenau, niekam tai nerūpėjo... Nerūpėjo ir tai, ar esu pavalgius, todėl dažniausiai maisto tekdavo prasimanyti pačiai... ir nakvoti tekdavo kur papuola. Ne, jokiu būdu nesiskundžiu. Juk vieną vakarą mane, besiglaudžiančią laiptinėje ir surado mano Globėjai. Nežinau, kuo patraukiau jų dėmesį - buvau sušalus, sulysus, nerodžiau ypatingų draugiškumo ar meilumo ženklų,  į Žmones žvelgiau pakankamai įtariai. Tiesiog labai norėjau kažkur sušilti.

Pradžia buvo pakankamai sunki... Aš nepažinojau gGlobėjų, jie nežinojo mano Istorijos. Be to, teko susipažinti ir su jų augintiniu. Tuo metu dar nenorėjau bendrauti, taigi teko parodyti dantukus. Dabar viskas kitaip. Supratau, kad Žmogus gali būti ir kitoks. Mane maudė, šukavo, miegojau šiltai ir ramiai. Kiekvieną dieną skaniai valgau, vaikštau lauke ir draugauju su ankstesne prieše - prancūzų buldogyte. Po truputį priaugau svorio, Globėjų pagalba atsikračiau tų bjaurių blusų, kurios neduodavo ramiai miegot, kailiukas įgauna blizgesio, o aš pati pasirengusi dovanoti meilę ir švelnumą tikrajam Šeimininkui. Gal tai galėtum būti TU?

Marta labai miela, tvarkinga ir kantri kalytė. Paskiepyta, nublusinta, išmaudyta, iššukuota. Negraužia daiktų, nekaukia palikta viena namuose, visus reikalus atlieka tik lauke, tvarkingai vaikšto su pavadėliu, sutaria su kitais šunimis. Dovanojama su „kraiteliu": dubenėliais, antkakliu ir pavadėliu, specialiu antkakliu nuo blusų ir erkių, dideliu sauso maisto maišu, skiepų knygele. Globėjai prisidės finansiškai kalytę sterilizuojant. Sterilizacija - būtina sąlyga.

Suteikite jai šiltus namus ir skanų kąsnelį, o ji atsidėkos nepaprastu prieraišumu, ištikimybe ir švelniu lyžtelėjimu kiekvieną rytą.

Dėl Martos susisiekite su globėja Indre: 860483244 (Vilnius)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius