Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 10 05

Mažajai Rainiukei reikia Jūsų pagalbos

Maža raina katytė labai prašo priimti ją į šiltus namus ir suteikti daug meilės! Visus 7 savo gyvenimo mėnesius ji praleido gatvėje, nuo lietučio slėpdavosi griuvėsiuose, tačiau...
Rainiukė lovytėje
Rainiukė lovytėje

Maža raina katytė labai prašo priimti ją į šiltus namus ir suteikti daug meilės!

Visus 7 savo gyvenimo mėnesius ji praleido gatvėje, nuo lietučio slėpdavosi griuvėsiuose, tačiau ilgiau šitaip nebegalima – juk lauke jau šalta, netrukus ateis žiema, pradės snigti, o kur mažiukei tada prisiglausti? Šios mergytės sesutė jau surado savo laimę – pačią nuostabiausią šeimininkę, kokia tik galėtų būti. Dabar ir Rainiukei reikia mylinčių žmonių ir šiltų namučių!

Rainiukė sterilizuota, netrukus bus paskiepyta. Po sunkaus gyvenimo gatvėje ji labai atsargiai žiūri į žmones, tačiau tik truputėlis kantrybės, šilumos bei meilės ir ji tampa tikru angeliuku.
Padėkite šiai mažylei būti laimingai!

Dėl Rainiukės kreiptis telefonu 8 603 730 07 (Rita) arba 8 603 151 30 (Asta). Katytė yra Vilniuje, tačiau tikrai surastume būdą ją nuvežti ir į kitus miestus, jei tik ten atsirastų jai namučiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius