-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 17

Maži puikūs šuniukai iš Ignalinos ieško namų

Turbūt istorija apie Ignalinos rajone esantį butą su milžinišku kiekiu šunų apskriejo beveik visą Lietuvą. Vieni smerkė ir teisė, kiti gailėjo, o mes nusprendėme, kad ne kalbos,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Turbūt istorija apie Ignalinos rajone esantį butą su milžinišku kiekiu šunų apskriejo beveik visą Lietuvą. Vieni smerkė ir teisė, kiti gailėjo, o mes nusprendėme, kad ne kalbos, o darbai gali padėti niekuo neprasikaltusiems keturkojams tapti sočiais ir laimingais, o rajono gyventojams ir kaimynams- ramiau atsikvėpti. Todėl nieko nelaukėme, sukūrėme planą: iš pradžių padedame ištrūkti mažiausiems, tada sterilizuojame visas kalytes, kad sustabdyti beprasmį veisimą, ir didžiajai daliai šuniukų ieškome kitų namų.

Visi atkeliavę mažyliai vos 2 mėnesių. Šuniukai lepinančių salygų nėra matę, tad globėjų namuose iš karto pasijuto karaliais: buvo nublusinti, „nukirminuoti“, kad iš žavių kaimietukų taptų dar žavesniais miesto šuneliukais, pasirengusiais sutikti sau skirtą šeimininką!

Tad laikas šauniajai armijai besiilsinčiai pas globėjus iškišti nosį į viešumą ir pašniukštinėti gerų šeimininkų! O Jums mielieji pasirinkimas didelis: juodukai, rudukai, smėliniai, trumpaplaukiai, šiurkščiaplaukiai, pūkuotukai... Belieka tik panorėt priimti į savo šeimą , o toliau jau žengti išvien iki paskutinio atodūsio!

Ar Jūs tam pasiruošę? Šie mažyliai be jokių abejonių, jei tik mokėtų, pasakytų, kad Jums jie- pasiruošę! Jei, galit, norit, svajojat apie geriausią draugą, jei turite kantrybės iš mažo, balutes palikinėjančio nenuoramos, išsiauginti patį patikimiausią šeimos narį, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius), mes Jus nukreipsime pas laikinus globėjus, prižiūrinčius šiuos gražuolius. Yra ir patinėlių ir kalyčių.

P.S. Tvirtai apsisprendusiems ir atsakingiems šeimininkams transportas organizuojamas ir į kitus miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius