Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 29

Mielas katinėlis Kucikas ieško namų

Mažas katinėlis, o jau spėjo patirti šaltį, alkį, skausmą. Vargu ar kiekvienas vos mėnesio amžiaus kačiukas išdrįstų sekti paskui žmogų ir taip aklai juo pasitikėti. Mūsų mažasis...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Mažas katinėlis, o jau spėjo patirti šaltį, alkį, skausmą. Vargu ar kiekvienas vos mėnesio amžiaus kačiukas išdrįstų sekti paskui žmogų ir taip aklai juo pasitikėti. Mūsų mažasis kovotojas taip ir padarė. Atsekęs iki pat pat namų durų, nepaliko mums kitos išeities, kaip tik jį priglausti..
 

Sunku įsivaizduoti, ką šis mažylis patyrė per pirmąjį savo gyvenimo mėnesį. Gatvės gyvenimo žala - nepataisoma. Katinukas visam laikui liko tik su viena akyte, tačiau mes džiaugiamės, kad bent vieną pavyko išsaugoti. Nepaisant visų sužalojimų, Kucikas dabar itin žaismingas, guvus ir neapsakomai prieraišus (vos paėmus ant rankų įsijungia „traktoriukas“).

Galim pasidžiaugti tuo, kad katukas labai tvarkingas, naudojasi dėžute bei klauso sudrausmintas. Gaila negalime sudaryti jam sąlygų augti mylinčioje šeimoje. Būtent todėl šiam piratukui ieškome pastovių namų bei geraširdžių šeimininkų.
 

Mūsų kontaktai:
Brigita: garalyte.brigita@gmail.com; 862106872
Toma: trinkunaite.toma@gmail.com, 869333143

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius