Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 28

Mielas ryžiukas ieško kantrių ir supratingų šeimininkų Vilniuje

Pamenate, šiek tiek anksčiau pasakojome, apie prie autoserviso priklydusį katinėlį, kuris ant kaklo turėjo seną antkaklį nuo blusų ir virvę ant kaklo (!?)? Paklausinėjus žmonių,...

Pamenate, šiek tiek anksčiau pasakojome, apie prie autoserviso priklydusį katinėlį, kuris ant kaklo turėjo seną antkaklį nuo blusų ir virvę ant kaklo (!?)? Paklausinėjus žmonių, pavyko išsiaiškinti, kad katinėlis išmestas, nes šeimininkui tapo nereikalingu „daiktu“.

Lauke buvęs bailiukas – bijojęs visko: žmonių, mašinų, kitų katinų, bijojęs net suėsti maisto likučius, likusius nuo savo likimo draugų, žiūrėjęs iš tolo į akis ir verkęs. Visiškas naminukas nemokėjęs išgyventi lauke.

Dabar Ryžiukas nėra toks baikštus, pasitaisė, tapo dideliu glaustūnu, tikru draugu, tik žvilgsnis išliko toks pat rimtas, vis dar bijo staigių judesių, virvių ir nuolat žiūri į akis, tarsi „skanuodamas“ žmogaus nuotaiką, žiūrėdamas ar nepyksti ant jo.

Ryžiukas nuolat glaustosi ir prašosi paglostomas, daug murkia ir labai mėgsta šukuotis. Katinėlis jau gavęs vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų, jam atlikti sveikatos tyrimai, kastruotas.

Šiuo metu jis glaudžiasi sandėliuke, todėl labai pasiilgo saulutės ir niūri vienatvė jį labai slegia. Šiam pūkuotam grožiui labai reikalingi namai, labai reikalingas patikimas ir atsakingas šeimininkas, kuris daugiau niekada jo nepaliks ir neišduos. Globos arba namų ieškome Vilniuje, nes mergina, išgelbėjusi Ryžių, prie jo labai prisirišo, todėl norėtų jį kartais aplankyti, atvežti lauktuvių ir skanumynų.

Norintys priglausti katinėlį turėtų „apsišarvuoti“ kantrybe, nes kiekvienam gyvenime patyrusiam tiek, kiek patyrė jis, sunku pasitikėti naujais žmonėmis.

Jeigu norėtumėte priimti šį katinuką į savo šeimą ir galėtumėte jam suteikti šiltus namus, skambinkite tel: 8 676 85333 (Vilnius)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius