-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 19

Mobili veterinarinė klinika – kad gyvūnų augintojams būtų paprasčiau

Jau kelis mėnesius Kauno mieste ir rajone sėkmingai veikia „Nuaro“ mobili veterinarinė pagalba. Specialiai įrengtas automobilis pritaikytas smulkių gyvūnėlių apžiūrai ir gydymui. Paslauga pasirodė itin reikalinga ir patogi.

Jau kelis mėnesius Kauno mieste ir rajone sėkmingai veikia „Nuaro“ mobili veterinarinė pagalba. Specialiai įrengtas automobilis pritaikytas smulkių gyvūnėlių apžiūrai ir gydymui. Paslauga pasirodė itin reikalinga ir patogi.

Mobilia veterinarine pagalba itin džiaugiasi tie, kurie neturi galimybės patys atvežti augintinio į veterinarę kliniką – vieni tam neturi laiko, kiti transporto, trečių gyvūnas nepratęs keliauti, jam tai sukelia didelį stresą. Viską puikiai išsprendžia ši nauja paslauga – kvalifikuotas vet.gydytojas pats atkeliauja į Jūsų namus ir augintiniui įprastoje aplinkoje suteikia reikiamą pagalbą. Tai patogu ne tik gyvūno savininkui, bet ir pačiam augintiniui, nes jis apsaugomas nuo bereikalingo streso. Dažnai gyvūnai atvykę į vet.kliniką jaučiasi sunerimę, čia juos trikdo nepažįstama aplinka, kiti gyvūnai, gausybė naujų kvapų. Ką jau kalbėti, jei reikia atlikti kokią nors skausmingą procedūrą – namuose, pažįstamoje aplinkoje gyvūnas į ją reaguoja kur kas ramiau.

Maža to, išsikviesdami vet. gydytoją į savo namus, žmonės džiaugiasi galėdami mylimą gyvūną apsaugoti ir nuo galimybės užsikrėsti įvairiomis ligomis. Veterinarijos klinika – kaip gerai bebūtų prižiūrima – vis tiek kupina kitų gyvūnų atneštų virusų, tad įsivaizduokite kaip kaskart rizikuojate augintinio sveikata vien atvykdami jį paskiepyti ar atlikti kitą elemantarią procedūrą. Turbūt pažįstama situacija, kaip pats nueinate į polikliniką tik norėdami išsitirti kraują ar „sulopyti“ sugedusį dantį ir netikėtai namo grįžtate su prikibusiu įkyriu kosuliu ar sloga. Niekada negalite būti tikri, kad ir Jūsų mylimas keturkojis padraugavęs su laukiamajame tupinčiu šuneliu „nesusidraugaus“ ir su jo virusais. Išsikvietus veterinarą į namus dėl to galite nebesukti sau galvos.

Kauniečiai ir Kauno regiono gyventojai, išbandę mobilios veterinarijos pagalbos paslaugą, itin džiaugiasi plačiu siūlomų paslaugų spektru. Mobilioje veterinarijos klinikoje teikiamos įvairios paslaugos – nuo paprasčiausios apžiūros, vakcinacijos, ženklinimo ar smulkių vet.procedūrų (nagų kirpimas, ausų valymas, dantų apnašų šalinimas, vidaus ir išorės parazitų šalinimas medikamentais, gyvūnų mini preės, vet.konsultacijos) iki šunų ir kačių kastracijos/sterilizacijos. Tam mobilioje klinikoje įrengtas specialus apžiūros ir procedūrų stalas bei kita reikalinga technika.

„Nuaro“ mobili veterinarinė klinika jau pasitarnavo ne tik privatiems klientams, bet ir Kauno rajono seniūnijoms. Jose vykdomos akcijos, kurių metu mobili klinika visai dienai atvyksta į sutartą vietą ir teikia veterinarines paslaugas seniūnijos gyventojams. Tokios akcijos pasirodė labai reikalingos, nes dažnai Kauno apylinkėse gyvenantiems žmonėms atvykti į miestą kartu su augintiniu yra sudėtinga, tad ir galimybių jį parodyti veterinarui nėra daug. Kauno rajono gyventojai su džiaugsmu pasinaudojo naujai teikiama paslauga ir suskubo ne tik pasikonsultuoti su vet.gydytoju, bet ir pasirūpino savo augintinius suvakcinuoti, suženklinti ar net iškastruoti. Ar gali būti kas patogiau, nei klinika, atvykstanti į Jūsų namus?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius