Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 11

Murkimo aparatai ieško mylinčių šeimininkų

Priminsiu Jums šių kačiukų istoriją http://www.gyvunugloba.lt/lt/mypets/user.7018575;g.58498. Iš 7 išgyveno tik šios 3 gražuolės. Šiuo metu katytės sveikos ir gyvybingos, dž...

Priminsiu Jums šių kačiukų istoriją http://www.gyvunugloba.lt/lt/mypets/user.7018575;g.58498. Iš 7 išgyveno tik šios 3 gražuolės. Šiuo metu katytės sveikos ir gyvybingos, džiaugiasi vaikystę ir skuba surasti sau šiltus namučius, kuriuose jas mylėtų ir saugotų. Visos katytės tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, nėra išrankios maistui, labai meilios, mėgsta žaidimus ir paglostymus. O dabar plačiau apie kiekvieną iš jų:

Fyfa - persikinės spalvos katytė su baltu, ši mažylė tikra svajotoja. Žiūri tokiom svajingom akytėm į viršų ir svajoja, vartosi, maivosi. Mažoji ledi, kuri mėgsta pasimaivyti. Labai švelni amžinai murkianti.

Pupa - juoda katytė, kuri nesiprašo ant rankų, nors paglostoma būti labai mėgsta :) Ji tiktų tiems kas nenori, jog kačiukas per dienas dūktų po namus. Jos pilvukas labai įdomus, nes baltos dėmelės taip išsidėsčiusios ten, jog atrodo lyg katytė būtų su maudymuku :)

Maja - rainiukė katytė, tikra aktyvistė :) Jos pilna visur, visada tik užėjus puola glaustytis ir prašosi ant kelių. Užsilipus apsikabina ir pradeda murkti. Labai prieraiši katytė, mėgsta paglostymus ir žaidimus. Be galo meilus murkimo aparatas :)

Katytėms apie 3-4mėnesius tikslios gimimo datos nežinau, nes jos buvo visai mažutėlės, kai pateko į globą. Visos katytės nukirmintos, bei gavusios lašiukų nuo parazitų profilaktiškai. Planuojame atlikti skiepuką, jei surinksime pinigėlių skiepukams.

Jos labai nori turėti mylima žmogų ie lakstyti po namus, o ne būti uždarytos vienoje mažoje patalpoje... Šiame gyvenime ir taip daug niurių dienų, todėl paimkite į savo namus bent po vieną saulės spindulėlį ir Jūsų gyvenimas taps daug mielesnis, sakau iš patirties :)

Dėl katyčių teirautis tel. 860574729 arba el. paštu l.v.jasevskaja@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius