Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 12

Murkliukas Džesis ieško gerų namų

Kas čia didžiausias glaustūniukas? Džesis! Kieno pilvelis taškuočiausias? Džesio! Kas drąsus ir judrus, kieno uodegytė kaip vėliava iškelta, kas viską patikrina ir su visais...
Ramus miegelis
Ramus miegelis

Kas čia didžiausias glaustūniukas? Džesis! Kieno pilvelis taškuočiausias? Džesio! Kas drąsus ir judrus, kieno uodegytė kaip vėliava iškelta, kas viską patikrina ir su visais pabendrauja? Taigi Džesiukas... Jis tikras šaunuolis, jau skiepytas jaunuolis.

O gyvenimas prasidėjo visai ne taip šauniai. Gimė jis gatvėje šių metų gegužę. Nesaldus tas gatvės gyvenimas, visai ne romantiškas. Ir maisto sunku rasti, ir žmonės vaiko, ir dar tos mašinos... Viena sesutė nepastebėjo automobilio ir jau niekada nebeužaugs...  Likę mažieji šeimynos nariai buvo traukiami iš pavojingos aplinkos po vieną, kai tik pavykdavo pagauti. Viena sesutė jau rado namus, o kita kartu su Džesiu dar laikinoje namų globoje Vilniuje.

Turbūt supratote, kad dabar Džesiukas jau yra jaukus katinėlis. Tiesa, tik atkeliavęs jis porą dienų slapstėsi tarp knygų stelaže (žinoma, išlįsdamas paėsti - badauti jis nemėgsta), bet tie laikai praeity. Dabar jis visai naminukas: žino, kad kai šalta, galima lovytėn ateiti, kad ant kelių galima pasivartalioti, o kai glosto, reikia iškelti uodegytę ir burrrgzti. Yra valgus, labiau mėgsta konservus, vištieną, sultinį, bet praalkęs kapoja ir sausą maistą. 

Manau, naujuose namuose jis apsiprastų gana greitai, tiktų žmonėms, norintiems jauno katinėlio, bet ne žinduklio su dideliais poreikiais, kurį lengvai galėtų nutampyti vaikai. Džesis neprieštarauja būti švelniai niurkomas, mėgsta žaisti tiek su žmogaus ranka, tiek su kamuoliukais, pelytėm, virvutėm ir kitais daiktas, kuriuos katės pripažįsta žaisliukais.

Sutaria su draugiškais katinais. Puikiai naudojasi kraiko dėže. Svarbu - nėra pliušinis padaras, kuris kiaurą dieną tupi kur patupdytas! Tad jei dievinate idealią tvarką ir švarą, o pamatę, kad žaidimų įkarštyje laikraštis nuo žurnalinio staliuko nuskrieja ant grindų, alpstate - nei šio, nei kito katinėlio nerekomenduojame.

Džesis labai laukia namų, kur bus mylimas visada, kuriems suteiks daug džiaugsmo, dovanos daug meilės, ir kur juo rūpinsis ilgus metus, kiek gamtos skirta. Ir skaniai šers, nes jis tą tikrai įvertins!

Dovanojamas su dovanojimo sutartėle, atėjus laikui, po keleto mėnesių, šeimininkai turėtų pasirūpins kastracija (Vilniuje – su VšĮ "Mažoji Liza" organizacijos nuolaida).

Dėl mažiaus kreiptis: skruzdelynas@gmail.com, 8650 74 841.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius