Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 24

„Naminukai“ ieško savanorių skelbimų platintojų

Mieli „Naminukų“ draugai, palaikantieji, ar šiaip prijaučiantys beglobių keturkojų bėdelėms, kreipiamės būtent į Jus ir kviečiame savanoriauti! Tik prašome, neskubėkit savo galvelėje vardinti milijono priežasčių, kodėl dabar tam netinkamas metas ir nėra galimybių. Bent išklausykite!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Mieli „Naminukų“ draugai, palaikantieji, ar šiaip prijaučiantys beglobių keturkojų bėdelėms, kreipiamės būtent į Jus ir kviečiame savanoriauti! Tik prašome, neskubėkit savo galvelėje vardinti milijono priežasčių, kodėl dabar tam netinkamas metas ir nėra galimybių. Bent išklausykite!

Šįkart tikrai neprašome priglausti kačiukų šeimynos ar dar kokio nelaimėlio, taip pat nevarginsime Jūsų ir neprašysime važiuoti į mūsų namus, kuopti mažylių pridarytos netvarkos. Žinoma, vistiek prašysime padėti, tik visai kitaip.

Kai kam audringai praūžusi vasara paliko neišdildomus atostogų įspūdžius, na, o „Naminukų“ organizacijai- krūvą miauksinčių mažylių, kurie irgi nori turėti savo namus. Žinoma, mes žadam jiems, kad viskas bus gerai, kad netrukus ir pas juos atvažiuos teta, ar dėdė šeimininkas. Bet, deja, telefonas skamba dažnai, tik ne nuo būsimų šeimininkų skambučių, o pagalbos prašymų priglausti, padėti... Kol neatlaisviname savo namuose vietelės, tol negalime priglausti nei vieno naujo beglobiuko.

Mieli, draugai, Jūsų savanorystei tereikia turėti savo (arba draugo) spausdintuvą ir šiek tiek laiko, kurį norėtumėte praleisti gryname ore! Taip, mes prašome prisidėti prie „Naminukų“ globotinių namų paieškos, platinant skelbimus rajone, kur Jūs gyvenate. Nesvarbu iš kokio miesto ar rajono esi, jei tik esi pasiruošęs prisidėti darant gerus darbus, rašyk mums! Mes atsiųsime jau sumaketuotus skelbimus, kuriuos tereiks atsispausdinti ir paklijuoti savo rajone, kuo matomesnėse vietose: savo laiptinėje, prie laiptinių, ant skelbimų lentų, prie stotelių, parduotuvių (čia jau pagal Jūsų norus ir nusiteikimą). Galbūt šis skelbimų platinimo būdas Jums gali pasirodyti kiek senamadiškas (juk šiais laikais yra ir internetas), bet mes bandome belstis į visas įmanomas duris, o gal pavyks? Kai pagalvoji, kad gali užtekti tik vieno teisingo žmogaus, pamačiusio skelbimą ir beglobis turės namus, kodėl nepabandžius?

Laukiame pagalbininkų! Nesvarbu kokio amžiaus esi ir kokią vietą užimi šioje visuomenėje, jei tik nori padėti beglobiams surasti namus, rašyk info@naminukai.org!

P.s. Dėkojame visiems atsiliepusiems dėl skelbimų platinimo internete, surinkome šaunią komandą, kurios dėka per pastarąsias savaites į naujus namus iškeliavo ne vienas „Naminukų"globotinis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius