Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 06

Namų ieško katytė Gražuolė

Sunkus dalykas tas „Pagauk-Sterilizuok-Paleisk" projektas beglobių gyvūnų skaičiui mažinti. Bent jau man šiemet šis projektas virto „Pagauk-Sterilizuok-Pasilik... ir ieškok naujų...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Sunkus dalykas tas „Pagauk-Sterilizuok-Paleisk" projektas beglobių gyvūnų skaičiui mažinti. Bent jau man šiemet šis projektas virto „Pagauk-Sterilizuok-Pasilik... ir ieškok naujų namų". Gražuolė – būtent tokia PSP katytė. Na, kaip imsi ir grąžinsi į gatvę tokią fainą draugišką jauną katulytę, tikrą gražuolę, nors ir ne miegančiąją (tiesą sakant, kartais ji ir tokia būna, tik nereikia princo, kad pabustų, pakanka sauso maisto pakelio šlamesio) Gražuolė galutinai sudraugiškėjo, tapo labai meilia murkliuke, tik didelės nepažįstamos erdvės ją dar kiek gąsdina, tad saugiausiai jaučiasi savo narvuke, nors jau pratinamės po truputį išeiti iš jo, kad kojytės prasimankštintų. O judėti katytei reikia, nes jau ilgai gyvena ankštame narvuke. Orams šalant narvuke darosi vis blogiau ir blogiau, nes katytė gyvena ne namuose, o malkinėje (namuose karaliauja šeši suaugę murkliai ir šuo). Gražuolė sterilizuota, nukirminta, nublusinta, paskiepyta kompleksiniu skiepu. Tvarkingai naudojasi tualeto dėžute. Mėgsta galąsti nagus, tad kartu su katyte keliautų ir ne baisiai nauja, bet vis dar puikiai savo funkcijas atliekanti draskyklė.

Gražuolė kukli, meili, draugiška, labai mėgstanti susirangyti ant kelių ir murkti glostoma - juk ši katytė - gatvės vaikas, niekas niekada jos ant kelių paėmęs neglostė, negyrė ir nemylavo. Gražuolei reikia kantraus žmogaus, kuris galutinai prisipratintų katytę – jai tik žingsniukas teliko iki rankinio murkaliuko-trintaliuko, kuris netruks namus surasti, jei tik, žinoma, neįsimylėsite jos taip, kad nenorėsite skirtis. Padėkite Gražuolei žengti tą mažutį žingsniuką.

(Dėl darbo ne visada galiu atsiliepti, tad palikite žinutę, perskambinsiu). Ačiū, labai labai ačiū, nes pagalbos reikia SKUBIAI, išties skubiai.

Rita: 860373007

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius