Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 15

Namučių dairosi auksinė kalytė Nika!

Esu begalo graži ir meili, tik dėl praeityje patirtų skriaudų nemėgstu vaikų. Gyvenau aš kaip princesė, turėjau šiltą guolį, maisto, vandens bei šeimininką, kurį mylėjau iki tol, kol tapau nebereikalinga ir atsidūriau „Grindoje".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sveiki,

tai aš - kalytė Nika. Esu begalo graži ir meili, tik dėl praeityje patirtų skriaudų nemėgstu vaikų. Gyvenau aš kaip princesė, turėjau šiltą guolį, maisto, vandens bei šeimininką, kurį mylėjau iki tol, kol tapau nebereikalinga ir atsidūriau „Grindoje". Mane praminė keliauninke, nes iš ten keliavau net į Kauną ieškoti laimės pas globėją. Jau ilgai ieškau namų. Nors man gerai ir pas globėją, bet tai man ne namai, ji turi kitų augintinių bei gelbėja kitus vargšelius, suprantu, kad tai man tik laikina stotelė. Žmogau, prašau tavo vietos širdelėje, kurią galėčiau užpildyti savo meile ir atsidavimu tau. Esu sargi, todėl ginsiu tave kiekvienoje situacijoje. Tavo mieloji Nika. (2-3m) Tel.nr. 867355236 Laura.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius