Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 07

Nelas: antrojo nosiuko istorija... (nuotraukos)

Nelas – ne iš tų, kurie gali dienas leisti prie būdos ar voljere. Nelas iš tų, kurie iki savo gyvenimo pabaigos bus draugu: visada šalia, visada ištikimas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Istorija

Ar prisimenate Kalėdų pasaką, kaip Dievulis nosytes dalijo? Jei ne, spauskite čia. Tai štai, Nela – vagonėlių ugnis – rado puikius žmones, džiaugiasi laisve, šiltais namais ir meile. Mažutis Lordukas jau gyvena Marijampolėje ir savo išdaigomis priverčia šeimininkę kvatotis iki ašarų. Na, o buvęs „Grindos“ Nr.51 pagaliau gavo vardą Nelas ir ištrūkęs iš „Grindos“ mirtinų spąstų gali lengviau atsikvėpti gyvybės vagonėliuose.

Nelas jau saugus. Bet namų dar neturi. O kaip jis to trokšta! Jis myli kiekvieną savanorį, džiaugiasi kiekvienu žmogumi, kuris jį pakalbina atėjęs į vagonėlius. Nelas pralinksmina bet kokį niurzgalių savo švelniu, subtiliu noru draugauti ir kartu pasivaikščioti. Tai jaunatviškas, neįkyrus šunelis. Nelas išgražėjęs, atsitiesęs po išėjimo iš „Grindos“.

Nelas – ne iš tų, kurie gali dienas leisti prie būdos ar voljere. Nelas iš tų, kurie iki savo gyvenimo pabaigos bus draugu: visada šalia, visada ištikimas.

Būtinai atvykite į vagonėlius L.Giros g. 131, Vilniuje, susipažinkite su Nelu. Pasivaikščiokite kartu. Nelas įrodys, kad ne tik ypatingą nosytę Dievulis jam davė. Nelas – visas ypatingas.

Jei norite sužinoti daugiau, galite paskambinti: 8-616-15454 Indrė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius