Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 20

Nuo liūdno likimo išgelbėtas Ričis labai ieško namų ir meilės (nuotraukos)

Linksmas, draugiškas, tvarkingas, nedidelio ūgio šunelis Ričis (apie 3-5 m.) ieško rūpestingų šeimininkų ir labai nori šv. Kalėdas sutikti Jūsų jaukiuose namuose. Šunelis - buvęs grindinukas (reg. nr. 100), patekęs į mirties namus gyvybės išbandymams. 2011 m. lapkričio mėn. viduryje jį, bėgiojantį Vilniuje (Pilaitės mikrorajono Karaliaučiaus g.) sugavo šungaudžiai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Likimas

Linksmas, draugiškas, tvarkingas, nedidelio ūgio šunelis Ričis (apie 3-5 m.) ieško rūpestingų šeimininkų ir labai nori šv. Kalėdas sutikti Jūsų jaukiuose namuose. Šunelis - buvęs grindinukas (reg. nr. 100), patekęs į mirties namus gyvybės išbandymams. 2011 m. lapkričio mėn. viduryje jį, bėgiojantį Vilniuje (Pilaitės mikrorajono Karaliaučiaus g.) sugavo šungaudžiai.

Po trumpo buvimo Grindoje Ričis, patekęs ten neskiepytas, susirgo baisia mirtina liga, bet atsiradus žmogui, kuris neliko abejingas jo likimui, ir pats labai stengdamasis, išgijo. Šiuo metu Ričis gyvena Vilniuje pas nuostabią, gerą savo globėją, bet labai labai ieško tų vienintelių, kurie jo jau niekada nebeišduos, mylės ir glostys. O gal kas nors šunelį atpažins, gal žinos, kieno jis, nes jis gi galėjo turėti namus ir jį mylinčius žmones. Gal jis besišypsodamas šioje svetainėje suras savo buvusius šeimininkus?

Žmogau, mano mylimas žmogau, kur tu, aš šypsausi savo plačia šypsena, kuri tikiu padės man Tave, buvusį ar būsimą, surasti visam likusiam gyvenimui.

Surask mane ir skambinkite tel. nr. 8 606 50618;   8 648 78166

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius