Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

Nuostabi kalytė Alfa labai ieško naujų šeimininkų

Nuostabi kalytė, mūsų pavadinta Alfa http://www.pifas.org/lt/globotiniai-katalogas/sunys/alfa/ , į Gyvūnų gerovės tarnybą „PIFAS“ daugiau nei prieš metus pateko kartu su būriu...

Nuostabi kalytė, mūsų pavadinta Alfa http://www.pifas.org/lt/globotiniai-katalogas/sunys/alfa/ , į Gyvūnų gerovės tarnybą „PIFAS“ daugiau nei prieš metus pateko kartu su būriu kitų šunelių. Pagal gautą „Pifo“ prašymą Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektorė skubos tvarka kreipėsi į teismą dėl daugiau nei 25 netinkamai laikomų ir prižiūrimų šunų konfiskavimo iš Ramygalos gyventojos. Tarp jų buvo ir Alfa. Neprižiūrimiems gyvūnams buvo reikalinga skubi veterinarinė pagalba. Dabar dauguma Alfos  likimo draugų jau džiaugiasi naujais namais, o ji, deja, vis dar yra mūsų globoje.


 Pas buvusią savininkę Alfos gyvenimas nebuvo geras. Šunys ne vienerius metus  gyveno prirakinti trumpomis grandinėmis tamsiame tvarte, be bendravimo su žmonėmis ir dienos šviesos. Tai paskatino Alfos elgesyje pasireikšti bailumui jai nepažįstamose gyvenimo situacijose ir nežinomų žmonių atžvilgiu. Nors Alfa dar nelabai drasiai vaikščioja miesto gatvėmis, tačiau globėjų kieme paklusniai ir noriai vaikšto net be pavadėlio. O štai išvykos į parkus ar miškus su savo laikinais globėjais kalytei yra didžiausias malonumas: pirmąkart atsidūrusi miškingoje vietovėje prie ežero, kalytė nustebino savo globėjus itin guviu, žaismingu elgesiu -  tyrinėjo naujas teritorijas, kasė duobes, vaikėsi  globėjus ir atsidėkojo jiems nuolatiniu energingu uodegos vizginimu.


Problemų dėl Alfos elgesio namuose nekyla – ji puikiai sutaria ne tik su žmonėmis, bet ir su šiuo metu kartu gyvenančia katyte. Kartais Alfa ima draugiškai pavydėti globėjų dėmesio, pavyzdžiui, jiems glostant katę, o ne pačią Alfą, tačiau abu gyvūnai mielai leidžia laiką drauge ir net dalinasi bendru guoliuku. Nors Alfai prireikia kiek laiko apsiprasti su naujais žmonėmis ar gyvūnais, ilgainiui ji tampa netskiriama drauge.

Alfa ieško žmogaus, kuris norėtų su ja pasidalintis savo namais bei tapti gerais bičiuliais visam likusiam gyvenimui. Atsakydama į tai Alfa yra pasiruošusi būti gera augintinė ir smagi pasivaikščiojimų draugė. Alfa labai laukia būsimų šeimininkų laiškų. http://www.pifas.org/lt/globotiniai/gyvuno-isigijimo-prasymas/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius