-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 26

Nuostabusis Grafas tiki, kad pagaliau jam pavyks rasti mylintį šeimininką (nuotraukos)

Jaukių, galų gale vienintelių namų ir labai atsakingų, mylinčių šeimininkų ieško dalmatinas Grafas, gimęs Baltarusijos veislyne ir turintis visus kilmės dokumentus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Jaukių, galų gale vienintelių namų ir labai atsakingų, mylinčių šeimininkų ieško dalmatinas Grafas, gimęs Baltarusijos veislyne ir turintis visus kilmės dokumentus.

Grafas gimė 2005 m. kovo mėn pabaigoje. Beveik visą laiką nuo gimimo jis gyveno vienoje jį įsigijusioje šeimoje, bet dėl nežinomų priežasčių buvo padovanotas kitiems žmonėms, kurie po kelių mėnesių taip pat pradėjo ieškoti galimybių Grafą padovanoti. Tikrai ne Grafas kaltas, kad savo amžiaus viduryje jam skirti namų paieškos, streso ir nevilties išbandymai. Antrieji šeimininkai, po keleto dienų nuo pagalbos ieškant Grafui prieglobsčio paskelbimo, turėjo išvykti į užsienį, be to sakė, kad šunelis namuose kartais padaro balutę, bet šito reiškinio priežastis išsiaiškinome: jis nuo ankstyvo ryto iki vakaro sėdėdavo vienas uždarytas vieno kambario bute, nevedžiojamas, jautė didelį didelį dėmesio ir auklėjimo trūkumą.

Kai skubiai ieškant pagalbos reikalai pasisuko Grindos prieangio link, sunerimome, nejau sveikas, didelis gražuolis pateks į šaltą narvą, iš kurio išeina gyvi ne visi keturkojai. Stebuklingai tuo metu, beveik paskutinę galimo išsigelbėjimo dieną, atsirado šeima, kuri pasirodo seniai svajojo apie tokį šunelį. Grafas išvengė Grindos ir 2012 m. sausio mėn. viduryje apsigyveno nuostabioje šeimoje, kur iš karto pritapo, pamilo jį supančius žmones ir pagalvojo: „Na galų gale aš - laimingas.“

Bet jo džiaugsmas truko neilgai. Šeima ieško jau tapusiam šeimos nariu Grafui atsakingų ir jau paskutinių jo gyvenime šeimininkų. Priežastis labai liūdna: gerojo, draugiško dičkio buvimas namuose labai gąsdina šeimos mažąją dukrelę, kuri vos tik pasirodžius Grafui namų koridoriuje ar kitame kambaryje, pradeda spiegti ne savo balsu. Arba Grafą, arba vaiką šeimininkai turi laikyti nuolat uždarę. Patys šeimininkai sako: niekada nepagalvojome, kad gali taip būti, dvigubai skaudu yra tai, jog Grafas - tiesiog nuostabus: jis visai nedaro jokių balučių namuose, o norėdamas į lauką prašosi amtelėjęs ir atsistojęs prie palangės bei atsirėmęs į ją savo priekinėm letenom. Dėmesys, meilė padarė savo, jis ir buvo labai protingas, tik niekas nematydavo, kad jis prašosi į lauką, nes nieko namuose ilgai nebūdavo jo ankstesniuose namuose. Be to, Grafas kantriai net ir garuojant po nosimi bliūdeliui su maistu, laukia komandos „galima valgyti“. O kaip jis pasitinka dabartinį šeimininką, grįžtantį iš darbo: atsistoja ant dviejų kojų, apsikabina priekinėmis letenomis mylimo žmogaus kaklą ir bučiuojasi. Skaudu naujajai Grafo šeimai atsisveikinti su super protingu, dideliu, energingu, sveiku, mielu draugu, bet jie labai nori išleisti iš kambario įkalinimo savo dukrelę.

Atsiliepk, gerasis mano žmogau. Labai pavargau galvoti, kad jau pasisekė. Aš tavęs labai laukiu. Man skambinkite tel. nr. 8 606 50618 Grafas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius