Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Oranžinis liūtukas Marsas laukia namų

Didelis, švelnus, geras ir truputį naivus... Toks tas liūtas Marsas. Oi, ne liūtas, katinas. Na gerai, mini liūtas! Murkti gali ištisas valandas: ir todėl, kad taip gera būti...
Pamilk mane, žmogau...
Pamilk mane, žmogau...

Didelis, švelnus, geras ir truputį naivus... Toks tas liūtas Marsas. Oi, ne liūtas, katinas. Na gerai, mini liūtas! Murkti gali ištisas valandas: ir todėl, kad taip gera būti glostomam, ir todėl, kad taip patogu įsitaisius glėbyje priglusti, ir todėl, kad taip šilta ant dūšios, kai yra kuo pasitikėti. Visa jo esybė spinduliuoja gerumą, švelnumą ir meilę... Su kitais gentainiais jis taip pat draugiškas, puikus „auklinas“, ne tik neskriaudžia mažesnių, bet ir dalyvauja jų žaidimuose.

Marsas šiek tiek bailiukas su nepažįstamais žmonėmis, bet supratęs, kad nieko blogo negresia, drąsiai eina tyrinėti. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, be reikalo nerodo balso, neišrankus maistui. Labai laukia namų, kuriuose galėtų karaliauti. Švelniai karaliauti!

Kažkada jis rastas gatvėje, greičiausiai parmuštas automobilio, laimė, atsipirko šoku ir bendru sutrenkimu, kuris praėjo, juk katės tokios gyvybingos. Deja, niekas gražuolio neieškojo... Todėl jei jūsų sieloje ir namuose yra vietos ugniaspalviui dideliam ir mielam katinui, susisiekite su jo globėja Laura tel. 861865367, laura@vdnet.lt.

Marsas jaunas, gal poros metų, kastruotas. Šiuo metu įsikūręs Vilniuje. Gyvai pamatę, negalėsite nepaimti šio gražuolio į savo namus!

Jis neleis jums nuobodžiauti šaltais vakarais, šildys savo buvimu, kai skaitysite ar žiūrėsite televizorių.

Jis murks ir tyliai priglus prie šono.

Jis bus jums dėkingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius