Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14

Paaugliukei Mėtai skubiai reikalinga globa

Gavome pranešimą, kad žmonės turi išvykti darbuotis, bet turi bėdą – nėra kam palikti žiemą priglaustos, išgelbėtos katytės. Per visą laiką nepavyko rasti Mėtai namų. O dabar jau...

Gavome pranešimą, kad žmonės turi išvykti darbuotis, bet turi bėdą – nėra kam palikti žiemą priglaustos, išgelbėtos katytės. Per visą laiką nepavyko rasti Mėtai namų. O dabar jau nebėra laiko. Todėl reikia surasti globėją, kuris mažiukę sutiks globoti ir dovanoti iš namų. Katytė fantastiška, labai graži, sveika ir svarbiausia – draugių draugė kiekvienam. Jei tik galite priglausti Mėtą laikinai ar visam, skambinkite „Rainiuko“ ir globėjos numeriais.

Apie Mėtą ir jos atsiradimą

„Nedidelė kukli, žaisminga ir smalsi mergytė, maždaug 6 mėnesių ieško namų. Žiemą ji, mažytė, kartu su savo sesute nežinomais keliais atsirado mūsų malkinėje, lauke siaučiant negailestingam šalčiui. Ar pametė jas kas nors, ar tyčia prieš Kalėdas išmetė, šito mes nebesužinosime. Sesutė jau rado savo nuolatinius namus, dabar juos reikia rasti šitai gražuolei.

Labiausiai ji moka garsiai ir dosniai murkti, dar neblogai gaudo vorus bei mielai ridena kamuoliuką, svogūną arba bet ką, ką galima paridenti su letena:) Tai kambarinis gyventojas, ji puikiai orientuojasi namuose, žino, kad negalima plėšyti užuolaidų, klauso ir nelipa ant stalo, svajingai dairosi pro langą ir kaip tikra namų aristokratė naudojasi dėžute savo gamtos reikalams. Yra gavusi vaistų nuo kirminų ir lašų nuo blusų. Ketiname netrukus paskiepyti.

Kreiptis telefonu 868319897, katytė yra Vilniuje, bet yra galimybė atvežti į Panevėžį, o per Velykas galėtume atvežti į Kauną.“

Turime paskubėti. Dabartiniai globėjai išvyksta balandžio pabaigoje.

Ačiū už pagalbą.

Skambinti tel. nr. +370 683 19897, +370 689 73782, +370 615 58898, Vilnius
rašykite: info@rainiukas.lt
skaitykite: http://www.rainiukas.lt
prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi
Rekvizitai paramai:
VŠĮ RAINIUKAS, 302733794
A/S LT 56 7300 0101 3075 8928

Nepaliksime bėdoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius