-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 08

Padėkite tęsti darbus: šunų „veisykla“ Ignalinos rajone

„Naminukų“ ir Tautmilės kelionės į Ignalinos rajoną tęsiasi! Kas dar negirdėjote, primename visos istorijos pradžią, o ji buvo didelė, kebli ir susipynusi. Pradėsime nuo gerų...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

„Naminukų“ ir Tautmilės kelionės į Ignalinos rajoną tęsiasi! Kas dar negirdėjote, primename visos istorijos pradžią, o ji buvo didelė, kebli ir susipynusi.

Pradėsime nuo gerų naujienų ir nuo padėkos Jums, kurie patikėjote, kad mes galime kartu kažką pakeisti! Be Jūsų moralinės ir finansinės pagalbos šiandien neturėtume kuo pasigirt, o drauge mums pavyko ne tik pajudinti situaciją, bet pradėti ją keisti iš esmės!

Mūsų nuveikti darbai:

  1. Pirmojo vizito metu „Naminukai“ perėmė 7 mažus šuniukus, „Tautmilės globa“ į prieglaudėlę priėmė 16 mažų šuniukų ir 3 suaugusias kales. Tąkart iš viso į sostinę, iš šunų veisykla tapusio buto, atkeliavo 26 šunys.
  2. Antrojo vizito metu iš Ignalinoje sterilizavome 4 to buto kalytes.
  3. Trečiojo vizito metu Ignalinoje sterilizavome dar 4 kalytes. „Tautmilės globa“ perėmė dar 8 suaugusius šunis į savo prieglaudėlę.
  4. Ketvirtojo vizito metu Ignalinoje sterilizavome dar 2 kalytes ir kastravome 2 šunis.

Tad iš viso, nuo pradėtų darbų pradžios iš Ignalinos rajone esančio būsto buvo perimti 34 šunys, sterilizuota 10 kalyčių ir kastruoti 2 šunys. Beveik kiekvienas važiavimas pareikalauja nemažai išlaidų: išleidžiame po 200-300 Lt ten vežamam maistui likusiems šunims, ir po 150 Lt degalams. Bendru nutarimu, nusprendėme, kad degalų išlaidas, sterilizacijas Ignalinoje, bei atsivežtų gyvūnų išlaikymą (kurie apsistoja „Naminukų“ savanorių namuose) padengia „Naminukai“. O „Tautmilės prieglaudėlė“ padengia visas gyvūnų, atkeliavusių į jos prieglaudėlę iš Ignalinos raj., išlaidas t.y.: maistas, skiepukai, vaistai nuo parazitų, sterilizacijos, tyrimai, gydymas (dauguma gyvūnų turi odos problemų).

Netrukus ir vėl traukiame į kelionę! Šiuo metu minimame bute liko 11 šunų, tų pačių moterų sodyboje - dar 7. Mūsų tikslas sterilizuoti kelias likusias dar nesterilizuotas kalytes ir kastruoti visus šunis. Taip pat galutiniame rezultate norėtume, kad ten liktų tiek šunų, kiek ten gyvenančios moterys sugebėtų išlaikyti pačios be jokios pagalbos ir, žinoma, tiek, kiek nekeltų rūpesčių aplinkiniams.

Žinoma, iš pradžių užmojai buvo didesni, bet besilankant ten ir tikslai virto realesni. Dauguma tame bute likusių šunų yra senukai, baikštūs, neprisileidžiantys svetimų, tad jiems rasti naujus namus ir juolab adaptuoti kitoje aplinkoje būtų labai sunku. Todėl nusprendėme seniausius ir baikščiausius palikti ramiai nugyventi likusio gyvenimo sau žinomoje aplinkoje, o tuos, kurie dar turi vilties prisitaikyti kitur, perimti.

Kad įgyvendinti šiuos tikslus, neapsieisime be Jūsų pagalbos. Paaukoti pinigėliai sparčiai senka, o dar turime darbų 3-4 vizitams (kad sterilizuoti likusius šunis). Pinigėlių reikia šunų kastracijoms (viena kastracija 80 Lt), sterilizacijoms (viena sterilizacija 150 Lt), degalams, maistui šunims.

Jei tik galite padėt ir prisidėt bent po truputį, būsime be galo dėkingi. Paaukoti galite į „Naminukų“ arba „Tautmilės globos" sąskaitą mokėjimo paskirtyje nurodydami „Dūkšto šuniukams“:

 

VšĮ „Naminukai“

Kodas: 302712405

A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank) 

Arba

Všį „Tautmilės Globa“
įmonės kodas 302710895,
LT677300010130362000

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius