Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 18

Pagalbos šauksmas iš Stakliškių

PADĖKIT! Toks pagalbos šauksmas mus pasiekė iš Stakliškių Prieš 2 metus į Stakliškes padovanotas šunelis taip ir nesurado savo išsvajotosios laimės – šiltų namučių, sotaus...

PADĖKIT! Toks pagalbos šauksmas mus pasiekė iš Stakliškių

Prieš 2 metus į Stakliškes padovanotas šunelis taip ir nesurado savo išsvajotosios laimės – šiltų namučių, sotaus gyvenimo ir pakasymų prieš miegą.

Jis vargšiukas laksto po kaimą, prašydamas skanesnio kąsnelio, meilesnės rankos paglostymui, o naktis praleidžia pasislėpęs po laiptais. Ir bėga taip dienelės, ir šiltos, ir šaltesnės, bet jis nesiskundžia tuo gyvenimu. Nepakeitė tai jo charakterio – jis labai geras, nuolankus ir draugiškas. Mažylis yra maždaug 4 metų amžiaus, apie 8 kg svorio.

O pradėjom jam ieškoti saugesnių namučių, nes prasidėjo nelaimės. Vieną dieną radome jį vos gyvą po krūmu su daugybe erkių, aplipusių jo gležną, nediduką kūnelį. Veterinaro verdiktas skambėjo bauginančiai – babeziozė. Laimė, Barkiukas labai norėjo gyventi, gydymas buvo veiksmingas ir mažylis greitai vėl „atsistojo ant kojų“. Ir... vėl gyvenimas sukosi tuo pačiu ratu.

Tačiau po 2 savaičių ir vėl jį radome vos bepaeinantį, šlubuojantį... Pasirodo, Barkį kažkas labai stipriai sukandžiojo. Jeigu nebūtume radę jo laiku, veterinaras nebūtų susiuvęs dviejų didelių žaizdų, ten netrukus būtų įsimetusi infekcija, musės pridėjusios kiaušinėlių... O tada...

Gerų žmonių dėka jam vėl pavyko ištrūkti iš „mirties nagų“. Tik jų gerumas leido jam dar pasidžiaugti gyvenimu, leisti dieneles saulutėje...

Gal galime visi draugiškai padėti Barkiukui surasti naujus namučius? Tokius, kuriuose jis bus mylimas, kuriuose žmonių rūpesčio dėka jam neteks daugiau kentėti.

Barkis labai prieraišus, meilus, jaukus. Žmogų tiesiog dievina ir jeigu tik jam būtų leidžiama, niekada nepaleistų jo iš savų akelių. Vos tik pamatęs, kad jam skiriama bent lašelis dėmesio, tuoj ima vizginti savo uodegytę. Juk jis dar toks jaunutis, o tiek daug jam teko iškentėti. Meilumu jis atsidėkos iki gyvenimo pabaigos.

Smulkesnę informaciją suteiks Vitalija (865247680), kuri su Ania vis ištiesia nelaimėliui pagalbos ranką.

Barkis gyvena Stakliškėse, bet galimas atvežimas ir į Kauną, Vilnių, Klaipėdą. Skambinti prašome tik pilnamečius ir tikrai apsisprendusius. Negalime leisti (o ir stengiamės net neprisileisti tokių minčių) kad Barkiui nepasisektų dar kartą.

Taigi, jeigu seniai svajoji apie meilų, pūkuotą tikrą draugą – nedelsk. Skambink globėjai Vitalijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius