Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Pasimetusi trispalvė pūkuotukė ieško pagalbos

Prie vieno daugiabučio Vilniuje, Žemuosiose Paneriuose jau trečia diena gyvena pūkuota trispalvė katytė, tikra gražuolė. Ji labai meili, lekia prie kiekvieno, kuris ją pašaukia...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Prie vieno daugiabučio Vilniuje, Žemuosiose Paneriuose jau trečia diena gyvena pūkuota trispalvė katytė, tikra gražuolė. Ji labai meili, lekia prie kiekvieno, kuris ją pašaukia ar pro ją praeina. Tai reiškia, ji nėra laukinė katė, mokanti pati sau išgyventi, reiškia, kad pasimetė ar kažkas išmetė. Varšgiukė, pastačius automobilį, stengiasi lįst kur šilčiau, t.y. link variklio, bet netelpa, ir ačiū dievui, nes užvedus motorą, ją sutraiškytų.

Katytė retkarčiais yra įleidžiama į laiptinę pasišildyti (viskas priklauso tik nuo gyventojų malonės). Ji dar nėra liesa, bet labai sušalusi; akys švarios, kailis nėra labai susivėlęs. Mielai ėda dešrą ir laka karštą vandenuką - lauke gi minus keliolika... Kol kas nerandame, kas ją galėtų priglausti. Tik laiko klausimas, kol kam nors užklius: paspirs, užpjudys, nuneš į sanitarinę tarnybą, iš kur kelias greičiausiai ves į mirtį.

Norisi tikėti, kad jos kas nors ieško. Norisi tikėti, kad kas nors ne vien žodžiais užjaus šią pūkuotukę, bet pasiūlys savo namus jos sušalusioms letenėlėms ir apgyvendins nors keletui savaičių, kol bus ieškomi tikri, nuolatiniai namai.

Gal tai būsite jūs? Meili, ilgaplaukė trispalvė - tai ne laukinis draskūnas katinas, tai tikra namų siela... Ji kenčia, ji vargsta lauke... Kol šimtuose butų aplink tą kiemą šilumoje ruošiamasi Kalėdoms.

Tel. pasiteirauti 868396186. Nors katytė gyvena ant sniegelio, atsiradus pagalbai, ją pagaus ir atveš. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius