-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

Pasityčiojimas iš gyvūno veislės ir senatvės: prašome pagalbos

Margo – solidaus amžiaus sulaukusi anglų buldogė. Kilminga, su dokumentais.. Bet ar buvo kada mylima? Likimo vėjų vėtyta ir mėtyta, tai pas vienus šeimininkus, tai pas kitus,...

Margo – solidaus amžiaus sulaukusi anglų buldogė. Kilminga, su dokumentais.. Bet ar buvo kada mylima? Likimo vėjų vėtyta ir mėtyta, tai pas vienus šeimininkus, tai pas kitus, galiausiai atsidūrė Nuaro prieglaudoje, Klaipėdoje. Nutukusi, apleista, vieniša. Tokią ją ir radom prieglaudos narve. Apatišką ir jau nieko nebesitikinčią. Nuo pūlių užsiklijavusiomis akimis, „apaugusiomis“ ausimis, sunkiai pajudančią. Margo puikiai atlaikė kelionę, buvo išmaudyta, vis dar kantriai ištveria tas paprastas higienos procedūras, atrodytų, tiek nedaug jai reikia... Deja, didelį nerimą kelia jos svoris, jau plėvele apsitraukusios akys, patinusi ausis. Įtariamas diabetas, reikalinga veterinaro apžiūra, kraujo tyrimai.

Be Jūsų paramos judėti į priekį negalėsime. Suteikime Margo šansą oriai sutikti senatvę. Būsime labai dėkingi jei bent po truputį prisidėsite prie brangių kraujo tyrimų, vizitų pas veterinarą ir kokybiško specialaus maisto. Galėdami pagelbėti, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodydami „Margo“:

VšĮ „Naminukai“

Kodas: 302712405

A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)

Globėjų prašymas: Margo pati nelipa laiptais (bent jau kol kas), mes gyvename ketvirtame aukšte, nešioti ją – tikras iššūkis, deja, „įkandamas“ tik vyrui. Be to, namuose karo stovis, nes Margo nesutaria su globėjų augintine. Galime užtikrinti globą dviem savaitėms, tiek turime, kur „priglausti“ savo augintinę, bet labai prašome globos perėmimo arba pagalbos ieškant naujų namų.

Galėdami pagelbėti laikinos globos klausimu, arba jei turite galimybę suteikti Margo namus leidžiant jai oriai nugyventi senatvę, skambinkite Indrei 8 604 83244 (Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius