Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 07

Pavojingas auglys nugaroje: reikalinga globa ir parama gydymui

Naujienos: Neveltui labai jaudinomės dėl Šiagio nugaros. Atrodė, kad žaizda traukiasi ir visos bėdos praeity. Deja, staiga pradėjo pūstis nugara ir buvo aptiktas pūlingas maišas "...

Naujienos:

Neveltui labai jaudinomės dėl Šiagio nugaros. Atrodė, kad žaizda traukiasi ir visos bėdos praeity. Deja, staiga pradėjo pūstis nugara ir buvo aptiktas pūlingas maišas "kišenės" viduje. Vėl teko pjauti, šalinti pūlingą maišelį, statyti dreną, kad žaizda valytųsi. Dabar jau viskas gerai. Bus išimtas drenas ir Šiagis turėtų pasveikti. Didžiausia bėda ta, kad jis siaubingai narve stresuoja. Kasdien jį lankau su faršu ir kalbinu valgyti. Glostomas, iš rankų, kažkiek atsipalaidavęs pavalgo. Visiškas košmaras jam statyti lašelinę dėl spyriojimosi - "nevalgysiu". Todėl labai prašau pagelbėti. Katinėliui skubiai reikalinga globa iki jis pasveiks. Reikia tik patepti jau užsitraukusią žaizdą tepalu ir stebėti, kad nepasikartotų pūlingo mašiuko "augimas". Katinas fantastiškas - murkia, glaudžiasi, jam labai reikia dėmesio.

Gydytojai patvirtino, kad vargšas buvo labai traumuotas: arba palindo po ratais, arba kažkas įspyrė. Sunku pasakyti. Gerai, kad stuburas nelūžo ir nėra vid. organų pažeidimų.

Labai laukiame pagalbos. Stacionaras ne tik brangus, bet ir gyvūnui visiškai netinkamas sveikti.

Ačiū.

Pradžia:

Šiagis, akivaizdu, kažkada buvo naminis gražus katinas. Tiesa, gražus jis ir dabar, tik tiek kad be namų ir be gabalėlio ausies po PSP programos. Šiagis –  labai stambus, toks minkštas didžiulis smaližius. O jau akys – salotinės, kaip ta ką tik išdygusi žolytė pavasarį. Fantastiškas derinukas: žali įspūdingi „guzikai“ juodame fone:).
Apie Šiagio nelaimę mums papasakojo jį pašeriančios moterys Karoliniškėse. Skridome akis išdegę, išgirdę jų pasakojimą: „didžiulis pūlingas, kraujingas auglys ant nugaros“. Kadangi esame susidūrę su tokiomis situacijomis, svarbu buvo nepavėluoti, kol infekcija nepažeidė vidaus organų ir gyvūnas nespėjo išsekti, smarkiai sukarščiuoti ir atvirkščiai -  kritiškai sušalti.

Naktį, 04-24, Šiagį nugabenome į gydyklą, kur buvo sutvarkytas pūlinys. Liko didžiulė skylė. Suleista krūva vaistų, antibiotikai, vitaminai, žaizda palikta atvira, kad valytųsi. Procedūros kainuos apie 100-150 lt.

Dabar jis gali keliauti į namų globą, kur gydymas  kainuos apie 50 lt (Baneocin miltukai), o antibiotikus , vitaminus turime. Arba liks stacionare ir prikapsės kosminė suma už stacionarą ir kasdienius žaizdos sutvarkymus. Diena stacionare su procedūromis kainuos apie 15-20 lt.

Todėl labai prašome Šiagį priglausti iki jis pasveiks.  Reikalinga globa 2 savaitėms!

Vėliau galėsime paleisti į kiemą ir dovanoti iš lauko. Taip pat ieškome globėjų ilgesniam laikui (laimė, jei tik tokie atsirastų), nes katinas tikrai fantastiškas – draugiškas ir mielas, tikras džiaugsmelis:).

Prašome paramos atliktoms vet. procedūroms ir stacionarui. Ačiū labai!

„Rainiukas“ VšĮ
info@rainiukas.lt
+370 615 58898, +370 689 73782
LT 56 7300 0101 3075 8928
http://www.rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius