-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 02 14

Pilkasis gražuolis Ibero ieško namų

Naujienos: Labai ačiū už pagalbą visiems, kurie pasiūlė globą, katinukas jau namu globoje. Ačiū Toto klinikai, kuri neužmigdė šio gražuolio. Dabar pilkajam Ibero ieškome naujų...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Pilka

Naujienos: Labai ačiū už pagalbą visiems, kurie pasiūlė globą, katinukas jau namu globoje. Ačiū Toto klinikai, kuri neužmigdė šio gražuolio. Dabar pilkajam Ibero ieškome naujų namų.

Vakar į Toto kliniką buvo atneštas gražus, didelis, sveikas, kastruotas dūminės spalvos dryžuotas katinėlis. „Užmigdyti“. Tai paskutiniai žodžiai, kuriuos išgirdo Ibero iš likusio artimiausio jam žmogaus.

O istorija jo skaudi. Prieš savaitę į psichiatrijos ligoninę buvo paguldyta katinėlio šeimininkė. Nebegrįš ji  namo... Ibero per akirmirką neteko visko, ką turėjo – gražaus ir laimingo gyvenimo su mylinčia šeimininke.
Savaitę katinėliu rūpinosi šeimininkės giminaitis, auginantis kelis šunelius namuose. Nebesusitvarko, šunys nepriima naujo gyventojo, todėl buvo nuspręsta nutraukti Ibero gyvybę.

Nekilo ranka suleisti lemtingo vaisto gydytojai Jurgitai, kai katinas toks prižiūrėtas, draugiškas ir gyvybingas. Duotos kelios dienos surasti jam prieglobstį. Stacionare jis ilgai būti negali.

Skubiai ieškome globos nelaimės nuskriaustam gyvūnui. Jei per kelias dienas nerasime Ibero vietos po saule, jis bus užmigdytas.

Labai prašome padėti surasti globą katinukui!

Skambinkite, rašykite. Reikia kažkaip jį ištraukti iš mirties gniaužtų.

Ačiū labai!

861558898; 868973782

www.rainiukas.lt
info@rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius