-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 31

Pipiriukas – išdykęs kačiukas

Aš esu kačiukas. Jaunas dar aš . Man kokie 4-6 mėnesiai. Aš augu šiuo metu su savo dvyne sese pas globėją, bet labai norėčiau rasti tokius žmones, kurie pamiltų mane ir turėtų...

Aš esu kačiukas. Jaunas dar aš . Man kokie 4-6 mėnesiai. Aš augu šiuo metu su savo dvyne sese pas globėją, bet labai norėčiau rasti tokius žmones, kurie pamiltų mane ir turėtų kantrybės, nes aš dar truputį nepasitikiu žmonėmis. Nesu aš labai baikštus, bet man tiesiog nepatinka būti ant rankų. Aš mieliau dūkstu su savo sese ar su globėjos katinu. Bet aš dar labai mažas, tai jeigu jūs mane labai labai mylėsite, tai laikui bėgant aš jus irgi pamilsiu ir nustosiu jūsų bijoti.

Aš esu geras kačiukas, tvarkingai vaikštau į tualetą. Mėgstu pavalgyti, todėl su mano maitinimų bėdų nebus. Man tinka ir sausučiai ir konservai ir virta vištiena ir virtas trynys ir dar daug daug kas, svarbu, kad būtų pavalgyti. Tapetų nedraskau, nagučius galanduosi į draskyklę.

Globėja sako, kad aš esu labai  išdykęs, žaismingas, bet juk toks ir turi būti sveikas , mažas, jaunas kačiukas. Nesu įkyrus, randu kuo užsiimti pats, pradedu miauksėti tik tada kai išalkstu. Tik primenu, kad neužmirštų manęs pamaitinti.

Labai mėgstu žolytę, tai globėja jos man dažnai parneša iš lauko. O sakė, kai nebus lauke, tai tada sodins ant palangės kažkokiam vazone. Kartais ,kai nebūna žolytės, aš bandau lysti ir prie gėlių, bet tada globėja labai  pyksta ir mokina mane, kad gėlių valgyti negalima. Bet aš dar labai jaunas, tai manau, kad dar daug ko išmoksiu. Reikia tik laiko ir kantrybės.

Globėja sako, kad mane dovanos tik tiems žmonėms, kurie sutiks mane kastruoti. Aš nežinau ką tai reiškia, bet globėja sako, kas su sutartimi, kurią jūs pasirašysit mane imdami, jums bus 50% nuolaida operacijai.

Gal jūs kantrus žmogus? O gal jūsų namuose trūksta judesio ir žaidimų? Aš tikrai galiu jums pakelti nuotaiką. Pabandom? Atvažiuokit, susipažinkime gyvai. Aš daug gražesnis, nei atrodau nuotraukose. Beje, turiu įpatingą uodegytę. Tokią uodegytę turi labai mažai katinų.  ;)
Paskambinkite mano globėjai, ji dar daug apie mane  jums papasakos. 863446692(Asta)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius