Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 06

Pitbulterjeras nuo užpuoliko apgynė motiną su kūdikiu

Ketvirtadienio popietę Pavilnių regioniniame parke buvo užpulta su kūdikiu pasivaikščioti išsiruošusi jauna mama. Nuo užpuoliko juos apgynė 7 metus auginama pitbulterjerų veislės kalė, prispaudusi vyrą prie žemės ir leidusi šeimininkei pabėgti.
Temos: 1 Pitbulis

Ketvirtadienio popietę Pavilnių regioniniame parke buvo užpulta su kūdikiu pasivaikščioti išsiruošusi jauna mama. Nuo užpuoliko juos apgynė 7 metus auginama pitbulterjerų veislės kalė, prispaudusi vyrą prie žemės ir leidusi šeimininkei pabėgti.

Pasak moters, Pavilnių regioninis parkas – pamėgta ir iki šiol saugi atrodžiusi pasivaikščiojimų vieta. „Palei Vilnelę yra gražu, daug takelių, tad kasdien pasiimu mažylį su vežimėliu, šunį ir važiuojame pasigėrėti bundančia gamta. Šįkart mūsų pasivaikščiojimas vos nesibaigė tragiškai“, - pasakoja moteris.

Maždaug apie 15 h, moteriai grįžtant iš pasivaikščiojimo, iš krūmų, esančių palei takelį, anot jos, išlindęs įtartinos išvaizdos vyriškis ėmė domėtis, kokio amžiaus yra kūdikis. Moteris atsisakė kalbėti su vyriškiu, pasakiusi, jog skuba, ir paspartino žingsnį. Šuns tuo metu šalia nebuvo.

„Mirtinai persigandau, pamačiusi, jog vyras neatstoja. Aplink kitų žmonių, į kuriuos galėčiau kreiptis pagalbos, nebuvo. Mažylis pradėjo verkti, o vyras vis ėjo paskui mane, aiškindamas, jog jis nieko blogo nenori. Darkart paprašiau jo eiti savo keliu, pasakiau, kad skubu. Sekė atsakymas, jog jam labai patinka maži vaikai ir jis tik nori su mumis pabendrauti.

Atkreipiau dėmesį į neįprastą jo aprangą: kažkokios keistos dryžuotos kelnės, juoda odinė striukė ir blizgantys batai“, - vakar dienos įvykius prisiminė įvykio liudininkė. Moteris pradėjo bėgti. Vyras, ją pasivijęs, griebė už rūbų ir mėgino sulaikyti.

„Aš pradėjau klykti. Buvau visiškoje panikoje. Supratau, kad negaliu jam pasipriešinti, juolab, kad šalia buvo mano kūdikis. Ir tada pamačiau, kaip iš miško šuoliais atlekia Bitė – mano šuo“, - pitbulterjerų veislės kalė, kaip nurodo moteris, šoko ant užpuoliko ir savo svoriu jį pargriovė.

„Bitė tiesiogine to žodžio prasme užšoko ant to vyro, jį parvertė, ir prispaudusi letenomis jo krūtinę, urzgė. Aš bėgau neatsisukdama. Pasiekusi automobilių stovėjimo aikštelę, įkėliau vaiką į mašiną, užvedžiau variklį ir tik tada, jau sėdėdama automobilyje ir visa drebėdama iš išgąsčio, pasišaukiau šunį. Noriu perspėti ir kitas moteris pasisaugoti šių iš pirmo žvilgsnio saugių apylinkių“, - jauna mama teigė be šuns nebeketinanti kelti kojos į jokį parką ar mišką.

Moteris džiaugiasi, jog įvykio akimirką šalia buvo ištikimiausia draugė – šuo. „Bitė yra puiki draugė. Per septynerius metus nesu mačiusi jos supykusios ar juo labiau urzgiančios, žaisdama su vaiku ji tyliai iškenčia visas mažiaus išdaigas. O štai reikalingiausią akimirką parodė charakterį, esu jai be galo dėkinga“, - teigė šeimininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius