Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 30

Prancūzų buldogui reikalinga globa po operacijos ir finansinė parama

LGGD Vilniaus skyriuje - naujokėlis, nelaimėlis prancūzų buldogiukas Gobis. Tai, kad šeimininkas savo rankomis vedė jį į gyvūnų sanitarinę tarnybą, norėdamas atsikratyti kaip nereikalinga atlieka - šiuo metu tikrai ne didžiausia šunelio bėda. Gobis turi didžiulę, baisią, kraujuojančią ir skausmingą išvaržą - iš užpakaliuko jam tiesiog iškritęs žarnos galiukas. Vargšiuko būklė užleista, jau prasidėjusi gangrena, todėl ekstra skubos tvarka šiandien jis operuojamas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

LGGD Vilniaus skyriuje - naujokėlis, nelaimėlis prancūzų buldogiukas Gobis. Tai, kad šeimininkas savo rankomis vedė jį į gyvūnų sanitarinę tarnybą, norėdamas atsikratyti kaip nereikalinga atlieka - šiuo metu tikrai ne didžiausia šunelio bėda. Gobis turi didžiulę, baisią, kraujuojančią  ir skausmingą išvaržą - iš užpakaliuko jam tiesiog iškritęs žarnos galiukas. Vargšiuko būklė užleista, jau prasidėjusi gangrena, todėl ekstra skubos tvarka šiandien jis operuojamas.

Viskas vyksta taip skubiai, tad nebuvome tam pasiruošę taigi prašome jūsų, esame  visiškoje neviltyje - Gobiui  gyvybiškai būtina GLOBA pooperaciniam laikotarpiui, nes vagonėlyje gyti po sudėtingos operacijos šuneliui nei psichologiškai, nei fiziškai nėra palanki aplinka. Gobis draugiškas ir labai išsigandęs šunelis, jo gyvenime taip greitai įvyko tiek permainų, suteikite jam namų ramybės ir jaukumo!

Kitas ne mažiau svarbus prašymas - padėti apmokėti Gobio operaciją. Jos kaina bus žinoma tik po operacijos, nes iš apžiūros nebuvo tiksliai aišku kiek ilga ir sudėtinga ji bus... Šią informaciją patikslinsime nedelsiant. Savo auką prašome pervesti į jums patogesnę iš šių šuneliams skirtų sąskaitų. Mokėjimo paskirtyje nurodykite „Gobio operacijai".

„LGGD Vilniaus skyrius" rekvizitai:

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius Įstaigos kodas: 125535218 Swed: LT937300010130159093 SEB: LT697044060007732278

Dėkojame, kad neliekate abejingi. Be jūsų pagalbos, nejudėtumėm į priekį!

Kontaktai: Giedrė (8-676-71317), Indrė (8-616-15454).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius