-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 11

Prašome pagalbos sergantiems Varšuvos gatvės beglobiams kačiukams!

Sulaukėme skambučio iš Varšuvos gatvės: iš pradžių dėl vienos kačiukų šeimynos, vėliau- dėl netikėtai pasirodžiusios ir antrosios... Šįkart skubame papasakoti apie pastaruosius,...

Sulaukėme skambučio iš Varšuvos gatvės: iš pradžių dėl vienos kačiukų šeimynos, vėliau- dėl netikėtai pasirodžiusios ir antrosios...

Šįkart skubame papasakoti apie pastaruosius, kurie tik neseniai buvo pastebėti tankiai sužėlusiuose krūmuose. Rusų mėlynąją primenanti baikštoka katė mama ir trys jos tokie patys pilki gražuoliai kačiukai. Tiksliau tariant gražuoliai jie taps, jeigu pasveiks... Kačiukai serga: jų akytės stipriai apipūliavusios, vieno kačiuko akis iš viso sulipusi ir įtartinai „lygi“, todėl gali būti, kad po sulipusiais vokais, akytės jau ir nebėra... Palikti natūraliai gamtos atrankai, nes jų ir taip per daug?- Neišeina. Kaip jiems padėti? Tiesiog matome, kad pasveikusiems šiems kačiukams nesunkiai rastume namus (pilkiukai- vieni trokšamiausių), tačiau kad rasti jiems namus, iš pradžių reikia ištraukti iš tų niekam tikusių bruzgynų ir gydyti.

Kalbėsim atvirai: tam, kad pradėtume gelbėjimo operaciją mums reikia lėšų klinikos stacionarui (bent 2 savaitėms), nes kolkas negalim rizikuoti jų vežtis į patalpas, kurioje pilna mažų, neskiepytų kačiukų (tokiu būdu rizikuotume kelių dešimčių gyvūnų sveikata). Taip pat beveik neturime vilties sergantiems kačiukams rasti namų globos, todėl realiausia išeitis- mokamas stacionaras.

Jeigu Jūs kaip ir mes, manote, kad šie mažyliai nusipelnė gauti šansą pasveikti ir turėti namus, labai prašau, palaikykite mus, nes be Jūsų nesugebame irtis pirmyn. Kelių savaičių stacionaras šiai trijulei kainuotų apie 170-200Lt+ vaistai, gydymas, „nukirminimas“, „nublusinimas“ apie 150-200, jų mamytės sterilizacija ir kelių dienų stacionaras apie 80 Lt.

Pasveikusiems kačiukams iš stacionaro, ieškotume namų globos arba pasiimtume į savo patalpėlę.

Jei galite prisidėti prie šios pilkos kačiukų trijulės gydymo, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodant „Varšuvos pilkučiams“:

VšĮ „Naminukai“
Kodas: 302712405
A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)

Jei galite kačiukams pasiūlyti lainą namų globą dabar (sergantiems) arba po stacionaro (pasveikusiems), nedvejodami skambinkite „Naminukams” 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius