Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 30

Pūkų kamuoliui Pūkiui reikalingi nauji namai

Pūkiui tiesiog nepasisekė – pasikeitus šeimininkų gyvenimo aplinkybėms jie buvo priversti ieškoti savo lepūnėliui naujų namų. Nepavyko padovanoti Pūkio iš namų, todėl jis...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Pūkiui tiesiog nepasisekė – pasikeitus šeimininkų gyvenimo aplinkybėms jie buvo priversti ieškoti savo lepūnėliui naujų namų. Nepavyko padovanoti Pūkio iš namų, todėl jis atkeliavo į „SOS gyvūnų“ prieglaudą. Kaip ir priklauso namuose karaliauti įpratusiam katinui, prieglauda, jos kvapais, garsais, o ir menkučiais apartamentais, kuriuos tegalime pasiūlyti, Pūkis nesidžiaugia, tiesą sakant visa ši situacija jį labai liūdina. Todėl būtų puiku kuo skubiau rasti Pūkiui kitus nuolatinius namus.

Jam maždaug 2 m., kastruotas, namuose elgiasi nepriekaištingai, nėra meilumo įsikūnijimas, tačiau žmogaus draugija jam labai reikalinga. Namuose Pūkis buvo vienintelis gyvūnas, o sprendžiant iš reakcijų į kitus prieglaudos gyventojus, tokiu jis ir norėtų būti.

Dėl Pūkio skambinkite 868339826 arba 867734002, rašykite info@sos-gyvunai.lt arba atvažiuokite į „SOS gyvūnų“ prieglaudą (Minsko pl. 33A, Vilnius). 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius