-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 19

Pūkuota meškutė ieško namų

Sekmadienį į "SOS gyvūnai" prieglaudą kreipėsi moteris, kad priimtumėme į jos namus atklydusią kalytę. Prieglaudėlė visiškai užimta, dėl vietų stokos kol kas negalime jos priimti,...

Sekmadienį į "SOS gyvūnai" prieglaudą kreipėsi moteris, kad priimtumėme į jos namus atklydusią kalytę. Prieglaudėlė visiškai užimta, dėl vietų stokos kol kas negalime jos priimti, tačiau pasižadėjome padėti jai rasti namus.

Nuėjus  pasižiūrėt prie mašinos naujosios atvykėlės, mums pasitiko dar tik apie 3-4mėn amžiaus, tačiau fanstastiško grožio ir didelio sudėjimo kalytė. 

Nelyginant savo didelio ūgio jau šiandien, ji kol kas turi nedrąsią širdelę. Gal kažkas nuskriaudė, o gal būt šiaip pasimetusi nuo tokių didelių gyvenimo permainų ir streso.

Pasikartodama ir ranką prie širdies pridėjusi pasakysiu, kad kalytė tikrai neeilinio ir nuostabaus grožio. Užaugusi bus didelio sudėjimo, tikrai didesnė už Vokiečių aviganę, tačiau manome gali būt yra panašių veislių mišrūnė.

Globėjai ją dar gali palaikyti savaitę, vėliau jei neatsiras prieglaudėlėje vietos,  kaip susiklostys jos likimas - nežinome.
Mano nuomone, ji geriausia tiktų gyventi lauke. Žinoma, prie būdos pririšti tokį grožį tikrai neduosime, tačiau erdvus voljeras arba idealiausiu atveju teritorija ir atsakingi bei ją mylintys šeimininkai, būtų turbūt jos svajonių vietelė :)

Dėl kalytės skambinkite man, Godai, 869913686

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius