Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 08

Pūkuotukas: kažkada ir aš turėjau namus

Situacija tokia: pas mus apsilankė ir mūsų terasoje apsigyveno kažkieno nuvargęs katinėlis – matyt, išmestas. Jis ne mažiukas, o jau subrendęs katinas, juodai baltas, pūkuotas (...
Na, argi aš ne gražuolis?
Na, argi aš ne gražuolis?

Situacija tokia: pas mus apsilankė ir mūsų terasoje apsigyveno kažkieno nuvargęs katinėlis – matyt, išmestas. Jis ne mažiukas, o jau subrendęs katinas, juodai baltas, pūkuotas (tik dabar apsivėlusiu kailiu), bet akivaizdu, kad naminis, nes lipa i rankas, braunasi į vidų, na, nori pas mus gyvent, nors tu ką. Va, įsiropštė į dėžę terasoj ir niekur nenori eit – jam ten sausa ir pagailėjus aš vis kokį kąsnį numetu.

Problema ta, kad mes namuose jau turim katiną, kuris gina savo teritoriją ir jam konkurento nereikia. O kas svarbiausia,  namuose mažytė dukrelė. Jau ir taip dėl katino savojo neramu, o dar iš lauko ką įsileist neaiškios būklės jau būtų perdaug rizikos.  Juolab įtariu, kad net jei ir surizikuotume, tai namuose du patinai nepasidalins teritorijos. Mūsų katinas nelaimėlį bando vaikyt, o jis nesigina, lipa į tą dėžę, pasiduoda, tik kad nevarytų... Mūsiškis paniurna, paskui palieka ramybėj, bet į vidų namo jokiu būdu neleidžia ir pyksta, jei pamato, kad maisto duodu.

Ir kas dar sunkiausia, kad katiną reiktų parodyt daktariukams, mes tam absoliučiai neturim pinigo. Jis kaip ir atrodo sveikas (akys netraiškanoja, nosis švari, blusų lyg ant jo pūkuoto kakliuko nemačiau), bet uodega tai tokia nekokia – patriušus, jis visas ganėtinai purviniukas ir neaišku kaip ten su tais parazitais. Dar daugiau – labai išsipūtęs jo pilvelis ir didėja, atrodo, dienom. Dėl to kyla įtarimų, ar tik nebus nėščia patelė, nes vyrišką lytį nustatėm tik iš to, kad lyg ir bandė teritoriją žymėtis, nes per tuos ilgus plaukus nelabai eina ką nors tiksliai po uodega įžiūrėti, bet pabandžius užčiuopti, lyg ir yra turtas pauodegy. Širdį skauda į jį žiūrint – vyt laukais negaliu. Žiemą irgi lauke tokio nešaldysi, kad ir maitinsi. Širdis tai visus priglaustų, bet bijau dėl mūsų leliuko ir jau esamo katino.

Katinas labai lipšnus, trokštantis žmogaus meilės ir šilumos – jam labai reikia suteikti šiltą prieglobstį ir parodyti veterinarams. Gal atsirastų koks geraširdis žmogus, galintis tuo pasirūpinti – suteikti šiltą kampelį savo namuose laikinai arba visam laikui priimti jį į savo šeimą? Juk žiema jau ant nosies. O galbūt galite finansiškai paremti, kad būtų už ką apsilankyti pas gydytojus? Šitas pūkuočius labai labai laukia pagalbos. Veiksmas vyksta Pavilnyje, sodų bendrijoje „Statybininkas“, skambinti Vaivai 865932585, 852608295.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius