Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 18

Pupa lakstūnė žvilgiakailė ieško namų ar laikinų globėjų! (nuotraukos)

Monikos pažintis su Pupa prasidėjo vieną lapkričio naktį, kai namo grįžęs brolis papasakojo, kaip degalinėje sutiktas šuo gerą kelio galą atsekė jį iki namų ir dabar laukia kieme.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Monikos pažintis su Pupa prasidėjo vieną lapkričio naktį, kai namo grįžęs brolis papasakojo, kaip degalinėje sutiktas šuo gerą kelio galą atsekė jį iki namų ir dabar laukia kieme.

Iškiša galvą pro langą – tikrai! Trinasi pakampėm juodas, mažytis dar... Kaip tokį palikt? Kadangi Monika gyvena su tėvais, kurie šuns nė už ką į namus nepriimtų, skambino draugui ir siūlė atvažiuot priglobt šunelį. Siūlė primygtinai ir, nors nesužavėtas jos idėja, draugas sutinka. Ji su dešrelėm jau skuba kieman, kur supranta, kad visai mažytis šuo, atrodė tik bandant įžiūrėt jį patamsiuos iš penkto aukšto.

Kaip dabar jau žino, tai yra mergaitė, kuriai maždaug metukai. Ūgiu ir išvaizda primena ilgaplaukį taksą.

Nuo pažinties dienos teko jiems daug išbndymų. Pupa pasirodė nesanti sveika. Teko lankytis pas gydytojus, tirtis. Buvo įtariamas pūlingas gimdos uždegimas, ant kojytės žiojėjo didžiulė žaizda... Operacija, lėtas gijimas, nemaži pinigai. Bet dabar šios bėdos jau pareity.

Pupa sterilizuota, nukirminta, paskiepyta, išmaudyta, čipuota ir laabai besidžiaugianti gyvenimu kalytė. Saulei pašvietus, kailiukas tik žybsi, tik švyti, už tai ir komplimentų susilaukia.

Šiandien Pupa ieško tikrų namų ar bent laikinų globėjų. Iš pradžių Monika manė, kad ji galės likti pas globėją. Tačiau norai viršijo galimybes, mat globėja labai užsiėmus. Išeina ryte, grįžta vėlokai vakare, dažnai keliauja į užsienį... Liūdna Pupai per dienas vienai namie tupėt... O ir du pasivaikščiojimai per parą nedžiugina. Na taip, turėjo sugyventinę katę, bet ji visai nesuprato Pupos kvietimų žaisti. Reikia pripažinti, Pupa nėra labai taktiška. Jei jau randa potencialų žaidimų draugą, tai jau puls, šoks, grius, los – energija netelpa šitam nedideliam kūnelyje!

Už viską labiau dievina pasivaikščiojimus, žaidimus, o numestą pagaliuką ar žaisliuką gali atnešinėt iki nukritimoJ Namie dažniausiai sekioja paskui ir tikrai, o tikrai, visada bus šalia, kai valgysite. Labiau maldaujančio žvilgsnio, patikėkit, nesat matę.

O šiaip Pupa – kompanijos šuo. Visi jai draugai (nepaisant to, kad iš pradžių tuos draugus, kurių napažįsta, būtinai aplos). Myli vaikus, sugyventų ir su pakantesniais gyvūnais. Dabar Pupa gyvena bute, tačiau puikiai tiktų gyventi ir lauke, galėtų būti puiki sargė.

Kalytė apsistojusi Vilniuje, bet apsisprendusiems artimiausius „–iolika“ metų praleisti drauge, nesant galimybės atvykti patiems, globėjai organizuotų pristatymą į namus.

O belaukiant tikrų namų, labai padėtų ir laikini globėjai!

Visais klausimais drąsiai kreipkitės nr. 869320732 Monika

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius