Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 28

Rasta žavi pudeliukė ieško namų!

Nedidukė, tamsiai pilka pudelio kalytė, praminta Nora, buvo rasta išsekusi ir liūdna, gulinti ant asfalto Viršuliškių mikrorajone. Laikiną pastogę jai suteikusi močiutė paprašė...

Nedidukė, tamsiai pilka pudelio kalytė, praminta Nora, buvo rasta išsekusi ir liūdna, gulinti ant asfalto Viršuliškių mikrorajone. Laikiną pastogę jai suteikusi močiutė paprašė savo anūko paskelbti internete ir paplatinti skelbimus, tačiau keli mėnesiai laukimo nedavė jokių vaisių.

Ar Nora buvo išmesta, ar pasiklydusi, taip ir nėra aišku, nes buvę šeimininkai neatsiliepė. Ši žavi pudeliukė skubiai ieško savo buvusių, arba naujų šeimininkų, nes ją globojanti Aldona žada gultis į ligoninę ir toliau negalės ja rūpintis. Be to, Aldona sunkiai vaikšto ir kaskart išvesti Norą į lauką jai būna skausmingas iššūkis.

Veterinarų teigimu, Nora yra vidutinio amžiaus, galimai 4-7 m., draugiška, labai rami, tvarkinga, protinga, moka pasiprašyti į lauką, namie nedaro jokios betvarkės. Galbūt jūs esate pudeliukų mylėtoja/as ir ieškote tobulos kambarinės kalytės? O gal netyčia žinote žmones, kurie ją pametė ir ieško?

Bet kuriuo atveju jei norite ir galite suteikti Norai namus, skambinkite ją globojančiai Aldonai 8 621 15832 (Vilnius)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius