Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2013 07 03

Reikalinga pagalba: ieškome globos ir namų.

Pati Coliukė negali pasakyti, kaip atsirado Vaduvos g., Vilniuje. Iš aplinkybių galima spręsti, kad mikroskopinė plačiagerklė rainė į rajoną atkeliavo automobiliu. Būtent taip...
Temos: 1 Pagalba

Pati Coliukė negali pasakyti, kaip atsirado Vaduvos g., Vilniuje. Iš aplinkybių galima spręsti, kad mikroskopinė plačiagerklė rainė į rajoną atkeliavo automobiliu. Būtent taip kaip "saugiausia", šilčiausia ir patogiausia - po variklio dangčiu. Kaip kulka moka įšokti ir išsprukti iš įvairiausių markių bei modelių automobilių kėbulo - tikra asė. Tai demonstravusi lemtingą dieną Coliukė buvo pastebėta mūsų komandos merginų. Suskydo, neįstengė susivaldyti ir palikti mažosios keliautojos merginos. Nors nebuvo nė menkiausios idėjos, kur patalpinti dar vieną (virššimtąją) globotinę, savanorės mažutę susidėjo į automobilį ir ši, jau dabar kaip tikra keleivė, važiavo į stacionarą.

Coliukė dar visai mažytė. Jai vos 1,5 mėn. Pūstas švelnus kailiukas, ruda nykštukinė nosytė, nepasitikėjimas ir pasitikėjimas viename.  Tai ji kniaukia reikalaudama nelįsti, tai prašosi paguodos ir šilumos. Žinoma, kad mylima ir glostoma ji bus švelni, rami meilybė. Užaugusi taps tikra namų puošmena - tobula minkštakaile raine. Tik kur tas glostytojas? Katytei teko patirti nemažai streso, todėl kaip niekad būtina naminė globa, kur ji užmirštų tas baisias keliones po automobilių dangčiais, bet kurią akimirką galėjusias pasibaigti tragiškai. 
 
Šiuo metu katytė stacionare. Kiekvieną dieną kapsi suma už jos laikymą. Taip pat mažylei reikalingas kokybiškas, geras maistukas (sausiukas ir konservai). Coliukė gavo vaistų nuo parazitų, laukia pakartojimas ir skiepukai. 
 
Visų prašome prisidėti prie Coliukės gelbėjimo. Galite paremti mažylę (įrašydami "Coliukei") arba suteikti jai taip reikalingą laikiną pastogę. Narve mažiems kačiukams ne vieta. Ji turi dūkti, lakstyti ir išmokti gyventi normalų gyvenimą. Išvaduokime iš grotų mažylę Coliukę! Tegul ji kuo greičiau  sulaukia kelionės namo.
 
Ieškome globos arba namų!
Ačiū.
 
Remkite:
„Rainiukas“ VšĮ,
Paramos gavėjo kodas: 302733794,
Banko sąsk.: LT 56 7300 0101 3075 8928

skambinkite: 8689 73782, 8615 58898

rašykite: info@rainiukas.lt

skaitykite: http://www.rainiukas.lt

prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius