Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 30

Reikia globos arba namų airių seterio mišrūnui Rėjui

Dovanojamas airių seterio mišrūnas (Vilniuje). Šiuo metu Rėjus globojams pas žmones, kurie už kelių dienų išvyksta, todėl reikalingas skubus globos perėmimas. Apmaudu, bet Rėjus š...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Dovanojamas airių seterio mišrūnas (Vilniuje). Šiuo metu Rėjus globojams pas žmones, kurie už kelių dienų išvyksta, todėl reikalingas skubus globos perėmimas. Apmaudu, bet Rėjus šetadienį turėjo keliauti į naujus namus, tačiau dėl mums taip ir likusių nežinomų priežasčių potencialūs šeimininkai persigalvojo.

Išskirtinės spalvos kailiuko savininkas Rėjus ieško namų. Tikrai taip, nes kojytė beveik sugijo, tad laksto visom keturiom, o buvę šeimininkai neatsiranda, tad pradedam namų paiešką. Su kalytėm draugauja, patinus kai kuriuos toleruoja, katėms abejingas. Labai žaismingas, aktyvus, norintis bendrauti ir dalyvauti, namuose -meilus ir aktyvus jaunas šuo. Kad būtų lengviau įsivaizduoti ūgį – kaip retriveris, tik lieknesnis.

Mokomės dresūros pagrindų, nes akivaizdu, kad iki šiol jam buvo daug kas leista arba niekas su juo neužsiėmė. Pasitikdamas lipa apsikabinti, ka pasiekia, ta gali pasiimti, bet sudrausminus gan greit supranta, kas galima ir kas ne. T.y. jis kaip „baltas lapas“, ką išmokinsite, tą ir turėsite. Namie tvarkingas, nieko negriauna, negraužia, neteršia, bet skanėsta nuo stalo pavogti moka:). Netinka žmonėms, kurie turi labai jautrius kaimynus - kartais loja jei, pavyzdžiui, klibinama durų rankena, ar išgisrsta neįprastą garsą laiptinėje, bet sudrausmintas nustoja. Taip pat netinka turintiems mažų vaikų – jų vengia. Kaip elgtųsi su jais ilgiau pabuvęs – nežinome, tad geriau jei šeimoje būtų vyresni vaikai.

Skubiai reikalinga laikina globa šiam tobulam šuniukui. Visa bėda ta, kad jis negali gyventi lauke – neturi poplaukio. Todėl reikalinga globa patalpose. Suradę kitus laikinus namučius ir toliau ieškosime šiam vaikinui gerų, atsakingų ir mylinčių šeimininkų.

Padėkite mums. Nesitikėjome, kad neatsiras tikrieji šeiminikai ar tinkami žmonės jį auginti. Nuo trečiadienio Rėjus neturi kur keliauti. Būsime dėkingi už pagalbą.

Esame dėkingi Linai ir jos bičiuliams už suteiktą laikiną prieglobstį, kuris, deja negali būti pratęstas.

info@rainiukas.lt

861558898; 868973782.

http://rainiukas.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius