Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 02

Rika laukia kalėdinio stebuklo ir ieško namų (nuotraukos)

Kaip ji atsidūrė gatvėje, niekas nepapasakos. Iš gilaus, mąslaus žvilgsnio matyti tik tai, kad gyvenimas jos nelepino. Nors kalytei tik apie 2 metukus, žvilgsnyje - rimtis ir santūrumas. Nesugebėjo mažylė išvengti ir mirtį nešančios kilpos - atsidūrė „Grindoje“, ten, kur kvepia baime, skausmu ir neviltimi, ten, iš kur iškeliaujama Vaivorykštės šalin ir tik vienetams pavyksta atsilaikyti ir toliau žengti Gyvenimo keliu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kaip ji atsidūrė gatvėje, niekas nepapasakos. Iš gilaus, mąslaus žvilgsnio matyti tik tai, kad gyvenimas jos nelepino. Nors kalytei tik apie 2 metukus, žvilgsnyje - rimtis ir santūrumas. Nesugebėjo mažylė išvengti ir mirtį nešančios kilpos - atsidūrė „Grindoje“, ten, kur kvepia baime, skausmu ir neviltimi, ten, iš kur iškeliaujama Vaivorykštės šalin ir tik vienetams pavyksta atsilaikyti ir toliau žengti Gyvenimo keliu. Ten ir vardu niekas nevadina, ten yra tik Mirties nuosprendžio numeris. Jos numeris buvo 637. Ilgai ji laukė savo eilės prie Giltinės dalgio, gal tikėjo, o gal ir ne, kad ją kas nors pastebės.

Pastebėjo.

Ir ji išėjo įkvėpti tyro oro Kauno prieglaudėlėje „Penkta koja“. Dabar turi netgi vardą - RIKA. Jaunutė su sunkia gyvenimiška patirtimi jau sužinojo, kad yra žmonių, kuriems ji rūpi. Keista, bet Rika moka ištikimai mylėti, ramumu, gerumu dvelkiančios akys parodo, kad Rika klusniai ir kantriai lauks savojo žmogaus, kuriam galėtų atiduoti visą savo širdies šilumą, draugiškumą, palankumą, kurių turi savyje tiek daug. Tereikia Žmogaus, kuris šioje „Tuštybės Mugėje“ ieško ko nors tikro - meilės, ištikimybės, ramybės. Rika visa tai turi savyje ir pasirengusi pasidalinti."

Rika yra sterilizuota,paskiepyta ir nukirminuota.

Skambinti:+370 685 42471

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius