-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 11 07

Rudeninių lapų apsupty – gražuolė katytė, ieškanti namų

2012-10-29 vakarą neabejinga beglobiams gyvūnams moteris užsukusi į degalinę pastebėjo trispalvę katulę. Degalinės operatorė sakė, jog katulė atsirado prieš maždaug 2 savaites....
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

2012-10-29 vakarą neabejinga beglobiams gyvūnams moteris užsukusi į degalinę pastebėjo trispalvę katulę.

Degalinės operatorė sakė, jog katulė atsirado prieš maždaug 2 savaites. Tikėtina, jog gyvūnėlį ten tiesiog paliko... Norintys išsaugoti optimizmo ir tikėjimo gėriu lašelį tikriausiai galvoja, kad katytė tiesiog pasiklydo. Našlaitėlės atsiradimo degalinėje priežastis gal nei nėra svarbi. Žymiai svarbesnė jos apverktina padėtis.

Kol kas katulė vakarais grįžta į degalinę, tapusią jai „namais“. Žodį „namai“ tenka rašyti kabutėse, nes katytė tik pamaitinama degalinės darbuotojų, o šaltas naktis leidžia tiesiog ant ledu naktimis virstančio betono, po darganotu rudeniniu dangumi.

Kol kas katelė atrodo puikiai: kailiukas švarus, nesusitepęs, nesunykusi ir neišsekusi. Vis dar neišsekusi... Tiesiog graži trispalvė dama kailiuko raštu deranti prie... rudens. Katytė neskuba rodyti didžiulio pasitikėjimo žmonėmis, privengia jų rankų. 

Akivaizdu, kad katytės gyvenimas degalinėje ir šalia jos negali tęstis neribotą laiką. Net ir tai, kad degalinės darbuotojai ją maitina, nėra išsigelbėjimas.

Katytę pastebėjusi moteris nesiliauja dūsauti ir liūdėti, nes, anot jos, tie, kam krenta į širdį, neturi galimybių laikyti, o tų, kurie turėtų galimybes, širdis tyli...

Pasitelkę visas optimizmo ir vilties atsargas ieškome tokio, kurio širdis netylėtų, galimybės leistų – gal yra žmogus, priglausiantis liūdnąją rudeninę gražuolę. Susisiekite su liūdinčia ir nerimaujančia katytės radėja Brigita, tel. Nr. 8 685 55065, Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius