Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 18

Rudis ir Turbo: prie naujo gyvenimo slenksčio

Ne visi mūsų globotiniai laukia savo šanso prieglaudoje. Yra tokių, kuriems nusišypso didelė laimė – įsikurti laikinų globėjų namuose. Mums tai didelė parama, o gyvūnams neį...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Ne visi mūsų globotiniai laukia savo šanso prieglaudoje. Yra tokių, kuriems nusišypso didelė laimė – įsikurti laikinų globėjų namuose. Mums tai didelė parama, o gyvūnams neįkainojamas dalykas, kurį net sunku vienu žodžiu įvardyti: ramybė, šiluma, bendravimas su žmogumi. Tikriausiai labiausiai tiktų žodis – sanatorija.

Tad globėja pristato jums savo rūpestėlius: Rudį ir Turbo. Jiems dabar apie 3mėn., užaugę bus mažaūgiai. Paskaitykite:

„Pradedant apie šuniukus – abiejų charakteriai itin skirtingi, taigi:

RUDIS – labai ramus, prisirišęs šuniukas, labai jam reikia meilės, dėmesio, visada nori būti prisiglaudęs – jei guli, tai ateis prie kaklo ar šono atsigulti, jei stovi, prisiglaus prie kojų arba atsiguls kur nors šalia. Nėra superaktyvus, tad tinka ramesniems žmonėms. Nors gerutis, bet nėra linkęs nusileisti kitiems šunims – duoda į uodegą jiems kai reikia.

Kas pamato jį, sako, kad panašus į seną, protingą senuką, nes turi raukšlių ant kaktos, atrodo, kad visad yra labai susimąstęs. Apetitu nesiskundžia, nors šonkauliukai dar gerai matosi, bet dar dirbam šituo klausimu. Nepabėga, nepasislepia, žmonių nebijo, tik šiaip prisiglaudžia arčiau manęs. Šiaip labai mielas šuniukas. Turi jis tą išvaržėlę bet pasikalbėjau su veterinare, tai sakė, kad kas trečias šuniukas su tokia gimsta ir, kad nieko tokio ten nėra, gali nors ir šimtą metų su ja gyventi, tik nereikia, kad labai tampytų jo už pilvuko būsimi šeimininkai.

O dabar apie TURBO. Tai labai aktyvus šuniukas, atrodo, kad visada laimingas, su šypsena – laksto, šokinėja, dūksta, tiek energijos tokiam mažam kūnelyje nemačiau dar. Pagal energijos kiekį, tai turėtų būti koks vokiečių dogas. Pirmą kartą uždėjus antkaklį ir pavadį ėjom pasivaikščioti, tai vėlgi spinduliavo laime. Labai greitai prisitaiko – uždedi antkaklį – gerai, nuvedi į nepažįstamą vietą – gerai, kažkas glosto – dar geriau. Labai tiktų jaunai šeimai su vaikais, kad galėtų jį niurkyti ir niurkyti. Labai drąsus, draugiškas ir nebijo kitų šunų.“

Kaunas, 868877775, ieva.plungyte@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius