-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 17

Savanoriai, atsiliepkite, jūs labai reikalingi katinėliams gyvybės vagonėlyje!

Šiuo metu gyvybės vagonėlyje išgelbėti nuo sunaikinimo laukia savo namų ir mylimo žmogaus daug katinėlių. Kiekvienas katinukas mielas ir jaukus, kiekvienas trokšta būti...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Savanoriai

Šiuo metu gyvybės vagonėlyje išgelbėti nuo sunaikinimo laukia savo namų ir mylimo žmogaus daug katinėlių. Kiekvienas katinukas mielas ir jaukus, kiekvienas trokšta būti paglostytas ar pakalbintas. Mažyliai labai laukia savo nuolatinių namučių.

Kačių gyvybės vagonėlis – vieta, į kurią pakliūna buvę pasmerkti mirčiai mažieji miauksiukai.

Atėjo toks laikas, kai kačių vagonėlis pilnas katinukų, išgelbėtų nuo tragiško likimo Vilniaus benamių gyvūnų sanitarijos tarnyboje, o savanorių, kurie galėtų ateiti į jų laikiną būstą ir su jais pabendrauti, o svarbiausia sutvarkytų jų pridarytas išdaigas, pamaitinti, reikalui esant ir vaistukus sugirdyti, nėra.

Tad labai kreipiamės į visus, gal yra galinčių, nors vieną dieną per savaitę ateiti ir sutvarkyti vagonėlį, pamaitinti ir pagirdyti katinėlius.

Neatsiradus savanorių, skaudama širdimi būsime priversti gelbėti mažiau katinėlių, nes katukai nori valgyti ir gerti kiekvieną dieną, o žmonių, galinčių skirti kruopelę savo laiko, vis neatsiranda.

Esame neviltyje.

Labai prašome atsiliepti žmones, kuriems taip pat rūpi mažieji katinukai ir kurie galėtų bei norėtų prisijungti prie kačių vagonėlio tvarkymo. Galbūt galvojate, ką prasmingo galite nuveikti, kam galėtumėte skirti savo laisvą laiką. Ateikite į katinėlių vagonėlį, mažyliai labai laukia jūsų rankų, jie labai pasiilgsta žmogaus, todėl visi stengiasi pakalbėti savo katiniška šneka, užšokti ant kelių ar pasitrinti į ranką šalta nosyte.

Jei galite ir norite prasmingai praleisti keletą valandų savo laisvalaikio ir tuo pačiu padėti vagonėlio katinukams, labai jūsų lauksime.

Susisiekite su mumis: 865768643 – Natalija, 865244093 – Danutė
arba info@beglobis.lt

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius