-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

Šeba ir jos didžiausias noras

O taip, vasara jau įpusėjo, o aš vis dar tinginiauju! Nors tiksliau paaiškinus, aš mėgaujuosi gyvenimu. O kaip juo nesimėgauti? Vaikučius jau užauginau ir į katinišką gyvenimą iš...
Temos: 1 Noras

O taip, vasara jau įpusėjo, o aš vis dar tinginiauju! Nors tiksliau paaiškinus, aš mėgaujuosi gyvenimu. O kaip juo nesimėgauti? Vaikučius jau užauginau ir į katinišką gyvenimą išleidau. Suteikiau visas būtiniausias žinias. Išmokiau, kad nagučius reikia galasti tik į drąskyklę, reikalus atlikti tik į dėžutę, o šeimininkams visada būti labai meiliems. Tikiuosi be manęs jie šias pamokas atsimins. Visi mano keturi gražuoliai: Truksas, Bolas, Fiza ir Zelda jau surado namučius.

Dabar eilė man! Šiuo metu gyvenu pas laikiną globėją, bet žinote, norisi ir savo kamputį turėti. Išgražėjau visa, na, taip šiek tiek ir pastambėjau... Bet žinot, sunku buvo kieme man susirasti maisto. Ypač kai mano vaikučiai buvo maži, juk sunku juos palikti. Daug iškentėjom, bet dabar aš gyvenu visai kitokį gyvenimą. Mano bliudelyje visada pilna šviežio vandens, maisto. O retsykiais, kai globėja grįžta duoda mums ir kai ko skaniau... Buvo sunku priprasti prie minties, kad maisto čia bus visada, taigi valgydavau labai daug. Dabar jau ne... Rūpinuosi savo figūra.

Namuose kartu su manimi gyvena ir dar vienas katinas. Vėdrynu jį vadina. Keistas jis toks, labai jau ramus, santūrus. Visai su manimi nežaidžia, visada į mane žiūri ramiu savo žvilgsniu. Bet žinot, aš jaučiu, kad namų galva esu aš! Aš tik užkniaukiu stipriau ir jis bėga nuo manęs. Va taip mes ir gyvenam laukdami. Mūsų abiejų didžiausias noras, kad TU mus aplankysi ir prisiglaudęs pasakysi: ,,šiandien tu važiuoji su manimi namo'' !

Laukiam,
Šeba
Amžius: 1,5m.
Lytis: patelė
Aš laikinai gyvenu: Kaune

Kreiptis:
Telefonu +370 681 40309 arba elektroniniu paštu info@pifas.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius