Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 19

Šeima iš Jeruzalės: prašome paramos katės ligų diagnozavimui ir šeimos išlaikymui

Atsirado prieš kelis mėnesius Jeruzalėje (Vilniuje), netoli bažnyčios, balta, pūkuota katytė. Netrukus ji atsivedė vaikučių. Geri žmonės pastatė dėžę, maitino mamytę, auginančią...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Atsirado prieš kelis mėnesius Jeruzalėje (Vilniuje), netoli bažnyčios, balta, pūkuota katytė. Netrukus ji atsivedė vaikučių. Geri žmonės pastatė dėžę, maitino mamytę, auginančią tris mažylius. Bet vieną dieną maitintojos rado išardytą dėžę ir išgirdo baisų klykimą – kiemsargė nuo laiptų šlavė ką tik prasimerkusius kačiukus, o katė, sumišusi ir išsigandusi, drebėjo iš baimės ir siaubo.

Dėžė buvo pastatyta kitoje vietoje ir tada apie šeimą sužinojome mes. Netrukus buvo rasta laikina trumpalaikė globa. Mažylių ir visiškai naminės, nesugebančios apsiginti mamos negalima buvo palikti nė akimirkai tame pragare!
Po kelių savaičių globos šeima buvo pergabenta pas kitus, ilgalaikius globėjus – gerąsias Eglę ir Agotą.

Tada prasidėjo bėdos su katyte mamyte Milka. Nenormaliai didžiulis buvo jos pilvas, nuolatinis nuovargis, apatija – įtarėme nėštumą. Vienintelis dalykas, kuris ramino, tai, kad ji daug ir be perstojo valgo. Nedelsiant skubėjome į gydyklą. Pirmiausiai buvo atliktas echoskopas. Sužinojome, kad padidėję žarnyno limfmazgiai ir katytė tikrai nesilaukia. Tuomet sekė virusinių ligų testai. Visi neigiami. Toliau, neradus jokios prastos būklės priežasties, atlikti visi įmanomi kraujo tyrimai. Ir vėl „pro šalį“ – visi tyrimai labai geri! Gydytojai tarėsi tarpusavy, kas tai galėtų būti, kaip tą priežastį nustatyti, kodėl katės pilvas didžiulis, ką jai skaudai ir kodėl ji atrodo kaip apsivalgiusi raminamųjų?! Buvo nuspręsta nabagę stebėti ir po kažkiek laiko ateiti pasikartoti kraujo tyrimų.

Iš trijų kačiukų du jau padovanoti. Liko vienas berniukas Šmirius.

Negalėjome atidėti tyrimų, kažko laukti ir tikėtis, kad viskas gerai, save raminti, kad katė sveika. Kažkas tikrai negerai, tik dar nežinome, kas. Labai prašome prisidėti prie Milkos jau padarytų ir reikalingų pakartotinų tyrimų.


Taip pat labai prašome paaukoti Milkai ir Šmiriui maistelio bei kraiko.
Atlikti tyrimai ir konsultacijos pas gydytojus: 174 lt
Reikalingi tyrimai, kuriuos darysime surinkę paramą – 130 lt
Ačiū labai!


Skambinti:  861558898; 868973782

 

VšĮ "Rainiukas"

Į/k 302733794

Swedbank

LT567300010130758928

 

Būsime dėkingi už Jūsų paramą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius