-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Šerkšniukas – neįprasto grožio kačiukas – ieško namų

Nors ir vaikštau aš pėsčias, esu visai net nepėsčias. Geriau pagalvojus, kartais aš tikrai nepėsčias, o Memfiui (taip, čia tas už mane keturis kartus didesnis katinas) ant...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Nors ir vaikštau aš pėsčias, esu visai net nepėsčias. Geriau pagalvojus, kartais aš tikrai nepėsčias, o Memfiui (taip, čia tas už mane keturis kartus didesnis katinas) ant sprando įsitaisęs keliauju. Nors ir trumpai jis mane nešioja į savo garbanas įsivėlusį, aš visada pasakau jam ačiū – išprausiu kruopščiai ausį ar akį, kol jis parpia. Sakot, geras esu labai? Na, negaliu ginčytis, esu – geras, švelnus, kartais truputį, sako, per daug padykęs, o kartais per daug tingus (pff, šiaip tai ten tik grožio miegas, nes puikiems mano ūsams, o ir ypatingam kailiuko atspalviui išlaikyti būtinas kokybiškas poilsis ir gardus maistas). O kartais, žinokit, mane net aršiu ir aukščiau bambos šokančiu pravardžiuoja. Tada aš tik pažvairuoju savo didelėmis akim ir leidžiu suprast, kad paprasčiausiai esu mažas narsus kačiukas, liūto širdim. Nesigiriu, paklauskit globėjos – nebijau visai užuolaidų, akiplėšų minkštų žaislų, nebijau nei kitų katinų ar kraiko dėžės!

Širdy mano atsiras vietos meilei ne tik tau, būsimas šeimininke, bet ir tavo augintiniui (net už mane didesniam, pageidautina, katinui). Šerkšniukas.

Dovanojame neįprasto grožio rainiuką. 2-3 mėn. amžiaus, minkšto, švelnaus kailiuko katinukas. Viską pats apie save papasakojo. Belieka sulaukti atsakingo ir mylinčio šeimininko.

Skambinkite, rašykite: 861030574; 868973782; 851558898.

info@rainiukas.lt

www.rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius