Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 16

Skubiai dovanojamas 5 metų spanielio mišrūnas.

Lauke didžiausias speigas, net nosies nesinori iškišti lauk, o prie laiptinės susigūžęs tupi margas kamuoliukas. Vis uosto, lyg ir kažko laukia. Apeina ratuką ir vėl tyliai tupi....

Lauke didžiausias speigas, net nosies nesinori iškišti lauk, o prie laiptinės susigūžęs tupi margas kamuoliukas. Vis uosto, lyg ir kažko laukia. Apeina ratuką ir vėl tyliai tupi. Neloja, neurzgia, o tik kantriai ir atkakliai kažko laukia. Vieną dieną laukia, kitą, bet niekas nepakviečia, nešeria. Priglaudžiau, nes širdis neleido taip palikti gyvūnėlio. Bėgo laikas, bet šeimininkas neatsirado, gal negrįžo, o gal trukdė? Gal išvyko, bet nesivargino ieškodamas ištikimam draugui naujų namų.
Ūkas ramus, tylus, paklusnus šuo, myli tyliai ir atkakliai, liūdi, laukia naujo šeimininko ar šeimininkės, žmogaus, kuriam galėtų dovanoti visą meilę, prisirišimą, būtų geriausiu gyvenimo draugu ir ištikimu palydovu. Jis tvarkingas, itin klusnus, meilus šuo. Neįkyri reikalaudamas dėmesio, dievina lėtus pasivaikščiojimus, negainioja kačių, nors į kitus šunis žiūri įtariai, nesipriešina maudomas, mokosi naujų dalykų lėtai, bet užtikrintai. 
Margiukas nors ir labai po truputį, bet ypatingai stipriai prisiriša prie šeimininko, kantriai jo laukia grįžtančio namo. Šiam grįžus, nenustoja džiaugtis ir prašytis paglostomas. Dėl didelio atsidavimo, urzgimu ir lojimu saugo tą vienintelį šeimininką ar šeimininkę nuo aplinkinių ir net nuo kitų šeimos narių.
Deja, pasikeitus gyvenimo sąlygoms, laikina globėja nebegali jo ilgiau laikyti, todėl šiam ištikimam gražuoliui ieškomi nauji namai. Priešingu atveju šuniukas turės grįžti į prieglaudą.
Šuniukas dovanojamas su pavadėliu ir maisteliu (savaitei). Pasiryžę suteikti namus arba laikiną globą skambinkite numeriu 865622787.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius